חבר שלי ואני בשלבי זוגיות מתקדמים שיכולים להתפתח לחתונה, אני גרה בארץ והוא בפנמה. יש ביננו פער גילאים של 15 שנה ופער כלכלי (הוא אדם עמיד מאוד, אני ממוצעת ומטה)
במידה ונתחתן נגור בפנמה שם עסקיו, בבית שהוא שלו- מכיוון שבמידה ונתחתן לא ממש מדובר בבניה של חיים משותפים אלה כניסה שלי לחיים שלו יש עניין מסויים ויחיד שמאוד מפחיד אותי: במידה ויהיו לנו ילדים ויום אחד היחסים יעלו על סרטון- אני רוצה לדעת שאוכל לחזור לחיות בארץ ולקחת את הילדים איתי (כשהאב לבחירתו יכול לעבור לגור בארץ או להישאר בפנמה). האם זהו משהו שאפשר לשום בהסכם ממון- או בכל הסכם טרום נישואים שהוא? במידה וכן- האם בית המשפט יכבד הסכם שכזה?
מירה, ישנה בעיה אם מה שאת רוצה לעשות את למעשה רוצה לקבוע מקום מגורים של ילדים שעדין לא באו לעולם....
מה שאני מציעה הנו, שאם תהרי תתעקשי ללדת בארץ , אז יהיה לילדים אזרחות ישראלית ורק אז יהא מקום לערוך הסכם לגבי מרכז חיי הילדים...
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר