שלום רב.
אני רווקה יש לי ילד בן 3
ולפני חודש ילדתי את ביתי השנייה יש לציין שהם מאבות שונים .. האב הראשון משלם לי מזונות 1200 שקל וביטוח לאומי אני מקבלת השלמת הכנסה ..
לגביי הילדה השנייה האב אינו מכיר בה הוא פניתי לביטוח לאומי הם מבקשים פסק דין! פניתי לסיוע משפטי כדי להגיש תביעה למזונות מכיון שהאב מסתתר בכל מיני מקומות שאיני יודעת עליהם נתתי את הכתובת של ההורים שלו ושם הוא לא נמצא "מחוסר סיכוי" כי האב אינו משתף פעולה ואינו יגיע לבדיקת רקמות ומשפטים אז לא אישרו לי עו"ד מה אני אמורה לעשות במצב הזה?? ביטוח לאומי לא רוצה לשלם לי מזונות על הילדה ואיך לי דרת לאתר את הכתובת של האב ובסיוע משפטי גם לא עוזרים למי עליי לפנות? איך ייתכן שאגדל 2 ילדים לבד עם סכום של 2500 שקל בחודש אני חייבת שמישהו יעזור לי ויסביר לי לאן לפנות אני מתחילה לשקוע בחובות ואת אף אחד זה לא מעניין
תודה!
ימית
בלי היסטריה
במקרים כאלו , יש להגיש תביעת מזונות ולעשות בשני עיתונים יומיים פרסות הקוראים לאב להכיר באבהותו וכן בתביעת המזונות....
אם הוא לא מגיב בזמן אותו יקצוב השופט ניתן לקבל פסק דין בהעדר הגנה...
את חייבת עו"ד
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אם אין לך כסף, והסיוע המשפטי לא עוזרים, פני ללשכת עו"ד שיתנו לך עו"ד.
יש מה לעשות לאתר את האב או לחילופין עם פס"ד תוכלי לפנות לביטוח הלאומי.
בהצלחה
עו"ד יהודית שמיר
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר