שלום אני ובעלי פרודים מזה 5 חודשים.הוא תבע גירושין בבית הדין הרבני בעילת נמאס לו ממני. אני תבעתי שלום בית.בדיון שהיה לנו הוא טען בתוקף שהוא לא רוצה אותי שהוא שנים סבל איתי ורע לו ואילו אני טענתי שאני רוצה שלום בית שהכול היה בסדר בנישואין שלנו וממריבה אחת לא קמים והולכים.אמרתי לדיינים כי עוד חודש אני מסיימת לעבוד ואני רוצה מזונות אישה הם אמרו לי שתסיימי לעבוד תבואי לפה.
אני עצמאית שעובדת על פי חוזה עם רשות מקומית החוזה שלי התחיל בספטמבר ונגמר בסוף יוני.לאור זה שיש לי ילדים מאוד קטנים ללא מסגרת בקיץ (בן 4 ובת 10 חודשים)אין לי אפשרות לצאת לעבוד בקיץ.
האם זה מספיק הוכחה כדי שבית הדין יתן לי מזונות אישה??
ועוד שאלה:
בימים אלו גיליתי כי בעלי מיד איך שעזב את הבית עבר לגור עם בחורה וכי הוא מסתובב איתה באירועיים חברתיים וכי הם ביחד.אני מעוניינת לתבוע כתובה בהמשך התהליך.מה אני צריכה על מנת להוכיח כי בעלי עזב לטובת אחרת וכי הרס לי את המשפחה? האם בגידת גבר קביל בבית הדין הרבני?
לולי
על פניו יש לך תיק מאוד חזק וחבל לפספס אותו.
כן מגיעים לך מזונות אישה
כן מגיעים לך מזונות ילדים
וכן מגיעה לך הכתובה , במידה ותסכימי להתגרש -הייתי מסכימה להתגרש רק אחרי שתדאגי לעצמך כלכלית.
יחד עם זאת, אם אינך מיוצגת את עלולה להסתבך בכל ההליכים שצריכים בחלקם להתנהל בבית הדין וחלקם ביהמ"ש וחבל...
שכרי לך עו"ד טוב שיביא לך את זכויותיך
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר