שלום...אני חושבת ששנינו רוצים להתגרש אבל אף אחד מאיתנו עדיין לא פתח תיק. חוץ ממינוס בבנק והלוואות בח-ן משותף אין לנו כלום. לא מזמן בעלי שכר דירה כי חשבנו שעוד נשאר יחד חזרתי מחו"ל והסכמתי וחתמתי על הדירה אחריו . איך אני יוצאת הכי נקי שאפשר מהחובות בבנק והאם אני צריכה גם להשתתף בשכירות??חייבת לציין שלא גרתי שם ולא ישנתי שם לילה אחד אפילו עם זה משנה משהו! והאם לפנות לבית דין לעינייני משפחה או לרבנות..? אני לא יודעת מה לעשות..עזרה בבקשה.
רוז שלום רב,
השאלה שלך איננה שאלה המתאימה לפורום. את זקוקה ליעוץ משפטי נרחב להתחיל לנהל תיק גירושין בהצלחה.
בברכה,
רויטל לוין, עו"ד
מנהלת פורום משפחה וגירושין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
רצוי להגיע להסכם גירושין על כל הנושאים אם שניכם בדעה להתגרש.
אם אתם חלוקים, יש למהר ותפוס סמכות בבית המשפט. לא ברור מדבריך אם יש ילדים. תחילה יש לתבוע משמורת ומזונות ילדים. אם אינך עובדת עליך לתבוע מזונות אשה. לידיעתך, את שותפה להלוואות ולמינוס בבנק אלא אם תוכיחי אחרת. לכן, הסכם רצוי אבל אם אין דרך להגיע לפשרה, יתנהל דיון בבית המשפט בתביעה הרכושית. אגב, אם חתמת על החוזה, לא משנה שאת לא ישנה שם.
עליך לקבל יעוץ משפטי מעמיק - קחי עו"ד מומחה בדיני משפחה.
בהצלחה
יהודית שמיר, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר