שלום
אני רוצה ללכת לבית מוגן ויש לי אח אחד. הצוואה שלי רוצה לתת להנחדים של אחי מחול שהמצב יותר קשה אבל הסבא לא יודע ואסור לו לדעת
בכניסה לבית מוגן ירצו ממני אפוטרופוס מה זה אומר שיכול שיש לי אח אחד הוא ירצה להיות והשאלה שלי כך . עם אני ימות והוא יכול להיכנס לחשבונות שלי יכול לקחת מהכסף או שאז יצא הצווואה לאור או עם אני סנילית בבית מוגן יכול האפוטרופוס לקחת כסף בלי שאני יודעת זה מה שמשגע אותי אני כרגע בערת 60
לא מאוד מבוגרת אבל לא יודעת מה לעשות תודה שוש
שושי היי
אפוטרופוס ממנים רק למי שאינו יכול לדאוג לעצמו, אינו יכול לנהל את ענייניו לא באופן פיזי ולא מנטאלי - וזה אינו מצבך.
איני סבורה כי הדיור המוגן ביקש ממך אפוטרופוס. אולי בקשו ממך שם של אדם שיוכלו להידבר עמו אם תחול הדרדרות במצבך הבריאותי....
בכל מקרה, צוואה ניתן להפקיד ברשם הירושות ועם קבלת הודעה על פטירתך יוצאת הצוואה והוראותיה מבוצעות.
אני מציעה לך להכין צוואה כשרה וטובה שאכן תשקף את רצונך האחרון.
בהצלחה
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
תודה מיכאל
נכון לא ביקשו אבל חשבתי שכרגע אני במצב טוב עם הזמן יכול שיכולה להידרדר ועם אחי שבטח יהיה לכם הטלפון עד שאני ימות יכול לקחת מה שיש בחשבון ועם יבקש מישהו אחר שיהיה אחראי אבל ככה וככה אני מודגת שלא יכעס ברור שהוא רוצה שידרדר אני מכירה המשפחה מה שיש לי אני לבד בלי ילדים וצאואה אני חיבת לעשות ויחפס לפני שאני יכנס לדיור מוגן לעשות
תודה מיכאל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר