שלום,
אני גרושה מזה 3 שנים. מאז הגירושים שלנו אני חווה קושי לתאם עם הגרוש שלי ימי ביקור או לינה מסודרים. הוא לא מתאם איתי מתי הוא מגיע לקחת אותם מהמסגרות, מתי הם ישנים אצלו ועוד. לאחרונה הוא מסרב להשתתף בתשלומי הצהרון (לטענתו אין לו צורך בשירות זה). הילדים רשומים במשמורת משותפת, אך הם ישנים בביתי כ25 ימים בממוצע (אולי יותר) מדי חודש.
לאורך כל התקופה הקלתי עליו בתשלומי מזונות (הינם מינ' (4000 ש"ח לחודש) כדי לא להכביד עליו מחד וכדי לנסות ליצור מערכת נעימה ביננו אך זה לא עוזר. היחסים איתו מאוד לא נעימים ומדי יום יש בעיה חדשה. אני לא מצליחה לנהל חיים כשאיננינ יכולה לתכנן דבר.
הוא מתעקש שאני אמא לא טובה כי אני מגיעה מאוחר מהעבודה (זו פרנסתי...), ומתערב לי בכל. מתי גזזתי לילדים ציפורניים ולמה בגללי יש להם משקפיים (לטענתו אני זורקת אותם מול הטלויזיה (הם לא רואים יותר מילד אחר בישראל) ועוד....
זה רק טיפה בים וקצתי בזה. אני רוצה לחזור לנשום ולחיות את חיי בשקט.
מה ביכולתי לעשות?
רויטל,
בוודאי יש לך הסכם גירושין ו/או פסק דין הקובע את כל ענייניכם הן לגבי הסדרי ראיה ימים/שעות וכו'.
במידה והוא מאחר יש להגיש תלונה במשטרה וכך הלאה והלאה עליך לדאוג שההסכם יופעל.
עו"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר