שלום מיכל,
אני מעוניינת להגיש תביעה לשינוי זמני השהות בבית האב והגדלת מזונות לאחר שנתנו פסקי דין בעבר.
האם אני חייבת להגיש בקשה לישוב סכסוך או להגיש ישר את כתבי התביעה.
תודה,מיכל
שלום מיכל,
עליך להגיש תחילה בקשה לישוב סכסוך...ואם לא יצלח הליך זה...אז הגישי את תביעותיך כמובן בהתאם לדרישות הפסיקה לגבי שינוי מהותי וכו'.
לייעוץ נוסף את מוזמנת ליצור קשר.
עו"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
שלום מיכל,
במידה והגישור יכשל תוך כמה זמן יש להגיש את כתבי התביעה והאם יש לי קדימות בהגשת כתבי התביעה .האם הגרוש יכול להגיש כתבי תביעה לפניי ?
(לצערי אני מעוטת יכולת כלכלית,"שכר מיצווה" אישר לי זכאות לייצוג משפטי אך לא מוצאים עו"ד שמוכן לייצג אותי.)
תודה
שלום מיכל,תוך כמה ימים עליי להגיש את כתבי התביעה(עם הוכחות לשינוי מהותי) כדי שהאקס לא יגיש לפניי.
תודה
שלום מיכל,
עליך להגיש תחילה בקשה לישוב סכסוך...ואם לא יצלח הליך זה...אז הגישי את תביעותיך כמובן בהתאם לדרישות הפסיקה לגבי שינוי מהותי וכו'.
עו"ד מיכל זלינגר
שלום מיכל,
במידה והגישור יכשל תוך כמה זמן יש להגיש את כתבי התביעה והאם יש לי קדימות בהגשת כתבי התביעה .האם הגרוש יכול להגיש כתבי תביעה לפניי ?
(לצערי אני מעוטת יכולת כלכלית,"שכר מיצווה" אישר לי זכאות לייצוג משפטי אך לא מוצאים עו"ד שמוכן לייצג אותי.)
תודה
שלום מיכל,
עו"ד מיכל זלינגר
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר