בשנת 2014 פתחתי לגרוש שלי תיק בהוצלייפ עבור הפרשי מזונות של שנים קודמות .זכיתי בסכום שנחשב ומאז כל חודש אני מקבלת את המזונות החודשיים דרך הוצלייפ בהגדלה אוטומתית כל 10 לחודש.בנוסף לזה כל חודש ניגשת להוצלייפ ומגדילה את החוב ב100 ש״ח עם הגשה של פסק דין וקבלות ששלחתי את החוג של הקטין.החייב היגיש השבוע בקשה לכבוד הרשמת שהוא שילם כל השנים משנת 2005 שהתרגשנו ועד 1014 שנפתח לו התיק בהוצלייפ בנוסף למזונות עוד 1000שח שנתי עבור החוגים של הקטין ושאני לעולם לא נתתי לו קבלות עבור כל השנים קודמות .כבוד הרשמת נתנה את הבקשה של החייב לתגובה שלי תוך 7 ימים.אני לא יודעת אם זה תקין להגיב שהבקשה של החייב היא לא קשורה לתיק שאני פתחתי ב2014.ושתחייב אותו לפתוח בעצמו תיק משלו שבו יבקש את הקבלות של השנים הקודמות כי זה לא לעיניים כזאת בקשה בתיק שאני פתחתי .ואז אם הוא יפתח תיק משלו ותתקבל החלטה חיובית בשבילו אני יענה כפי שצריך לדרישות כבוד הרשמת ....אשמח לעזרה והמון תודה נורינה
נורינה,
הוא כן יכול להגיש בקשה כזו בתיק שלך....
זה מקובל.
זה נקרא "טענת פרעתי"
אז אנא הגיבי עניינית.
בהצלחה
עו"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר