בתי עברה לגור אצל אביה (למשך חודשיים)בזמן זה היתה בביתי כמעט כל יום ואף ישנה אצלי. הגרוש הוריד את המזונות לחצי. הגשתי בקשה להוצל"פ לקבל את מחצית המזונות שלא שילם. בהוצל"פ הוא הגיש שתי בקשות: 1. עיכוב תהליכים - שלא התקבלה ע"י הרשם
2. פרעתי - שעליה הייתי צריכה להגיב.
לאחר תגובתי-הרשם פסק שעליו להשיב לדברי התגובה טרם קביעת דיון.
שאלתי היא - לשם מה הדיון? ואם לפי ההסכם הוא צריך לשלם את המזונות - האם הוא יכול פתאום להוריד? והאם להוצל"פ יש סמכות בענין למרות שההסכם חתום ע"י בית משפט לעניני משפחה?
היי ליאת,
לך אין בעצם מה לעשות שם, את חייבת להתייצב לדיון אבל עליו כל העבודה להוכיח מהיכן הוא שואב את סמכותו להפחית את גובה דמי דמזונות.
תעמדי על שלך, ויחייבו אותו בהפרש.
בברכה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
תודה ורציתי לשאול האם כדאי שיהיה לי עו"ד במעמד הדיון?
לשאלתך, תמיד רצוי שיהיה לך עורך דין במעמד הדיון. גם אם כלכלית זה לא בדיוק ישתלם לך, הרי שלא כדאי לך שלבעלך יהיה ניצחון כלשהו נגדך. הדבר עלול לגרום אחריו שרשרת של פעולות של בעלך נגדך, וניסיונות....
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
ליאת,
כשאני נפצע אני מייחל שיהיה רופא בסביבה גם אם הוא לא תמיד יכול לעזור לי ... מאידך, לא יקרה כלום אם תגיעי לבד לדיון הראשון ותגידי שאין לך כסף לממן עו"ד - גם זו דרך להציג את הדברים :-)
בברכה,
עו"ד יואב
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר