אנו נשואים כ-9 שנים + 3 (חצי שנה - 8). הדירה שאנו גרים נקנתה אחרי הנשואין אך היא על שם אחיו (גרים 8 שנים), הרכב על שם אח אחר, יש לו דירה נופש שקנה לפני שהכרנו ושגרנו שם כשנתיים לפני הנשואין, החשבון אומנם על שם שנינו אך רק המשכורת שלי נכנסת - לו יש חשבון עיסקי משלו. את העסק הוא פתח לאחר הנשואין. אני מעוניינת לפרק את החבילה- מהאמור, האם יש לי זכויות על איזשהו רכוש או שילדי ואני יוצאים בלי כלום?
האם הדירה בה אתם מתגוררים בפועל נרכשה אחרי הנישואין על ידי שניכם ורק נרשמה פורמאלית ע"ש אחיו של בעלך?
אם כך, בוודאי שמגיע לך מחצית מדירה זו.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
האם הדירה בה אתם מתגוררים בפועל נרכשה אחרי הנישואין על ידי שניכם ורק נרשמה פורמאלית ע"ש אחיו של בעלך?
אם כך, בוודאי שמגיע לך מחצית מדירה זו.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
הדירה נקנתה לאחר הנשואים בכסף, לטענתו, של אחיו "מלווה לנו את הכסף עד שיצטרך..". אחיו מאז התחתן וקנה דירה על שם אימו , "מהכסף של האם".
יש אפשרות לצאת מהפלונטר הזה? השקענו די הרבה כסף בדירה הזו.
שלום לך,
ראשית, נראה כי, בעלך ומשפחתו מערבבים את הרכוש מתוך אמון הדדי בינהם ולא ברור אם הדבר מכוון דווקא נגד בנות הזוג.
שנית, לכאורה, את זכאית לקבל לכל הפחות כספים שהשקעתם
שלישית, עליך לפנות לעורך דין לייעוץ משפטי מקיף לאור המצב העובדתי והמשפטי הסבוך בעניינך והפורום אינו מקום מתאים לכך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר