עו"ד מטעמי הכינה תצהיר ושלחה לי במייל לתיקונים. אני תקנתי באדום וציינתי ,שמה שהיא כתבה עו"ד של התובע כתבה אותם בעבר, ולכן בקשתי שתתקן.
כשנתנה לי לחתימה את התצהיר תוקן החלק הנדרש. כדי שלא תשנה, בקשתי לחתום על כל העמודים -היא סרבה.
לאחר מספר חודשים כשאני מחפשת עו"ד התגלה לי שהתצהיר שהוגש לבית המשפט, רק העמוד האחרון הוא נכון. היא שינתה והכניסה מסמכים שלא ידעתי שהולכת להכניסם לתיק.
אני הולכת להחקר על מה שאני לא מסכימה, ולא היה.
פניתי לעורכי דין ובקשתי לשנות תצהיר, אמרו לי מאחר והתובע נחקר, אני לא אוכל לבקש לשנות תצהיר.
שאלתי היא מה עושים במצב כזה?
אני יודעת שעו"ד רוצים לקחת לי את הזכויות שלי שהם בסכומים גבוהים. זה מנגנון מסועף.
מבקשת את עזרתכם הדחופה מה לעשות?
איך אני יחקר על תצהיר שברור שמשרת את הצד השני? איך לבקש להגיש תצהיר אמיתי? איך לגרום לבית המשפט לקבל את התצהיר האמיתי?
דנית,
ראשית, את טוענת כי שלחת לה תיקונים במייל אז הביאי עמך לחקירתך את התיקונים ששלחת לה בכדי לחזק טענתך.
בדוכן העדים מייד בתחילת חקירתך הבהירי את כל מה שציינת כרגע בפנייתך והציגי את המייל לגבי השינויים.
אם פנית לעו"ד בכתב לאחר הגשת התצהיר אז הציגי גם נתון זה.
עמדי על עמדתך שנעשתה התרשלות מטעם באת כוחך לשעבר.
כמו כן ניתן להזמין את באת כוחך לשעבר לחקריה.
עו"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
כתב ההגנה ממילא מהווה חלק מתצהירך אבל את צריכה לתת דעתך לתצהיר השגוי המצוי שעליו תכלס את חתומה....
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר