שלום רב,
אני נשואה כמעט שנתיים וכל מהלך הנישואין מלווה בריבים רבים, לעיתים קללות בקיצור אין כבוד הדדי.
לעיתים אנחנו בסדר ואז פתאום קורה משהו נוסף. הבעיה העיקרית עם בעלי שיש למשפחתו תלות רבה בו וכל מילה שאני אזרוק על אחד מהם ובעיקר על אמו תגרום למריבה גדולה.
בנוסף גם אהבה כמעט ואין (לפחות מהצד שלי). אין לי כל בעיה עם עניין "העיגון" הרי שהוא לא יעז לעשות לי את זה, אבל בכל הפרוצדורה עצמה אינני מתמצאת :לאן לפנות, מה להביא, האם פתיחת התיק עולה כסף וכו'.
בנוסף מאחר ואנו נשואים מעט זמן יחסית אין לנו רכוש משותף מלבד מתנות רבות שקיבלנו בחינה שהוריי עשו ורכב שקנינו לאחר החתונה מכספי החתונה.
הסכום המשמעותי שהושג לחתונה היה דווקא מהצד שלו ולכן האם במידה ואין אנו מגיעים להסכמה בעניין חלוקה אני יכולה לדרוש למכור את הרכב ולהתחלק בכסף? לא איכפת לי לקבל פחות ממנו אבל האם בכלל זה משהו שאני יכולה לדרוש?
תודה רבה.
שירלי שלום,
במסגרת הפורום ומגבלותיו אמליץ לך להגיש את התביעות הרלוונטיות לבית המשפט למשפחה. כמו כן דעי כי כל הרכוש ובכלל זה מתנות הנישואים יחולק באופן שווה בין הצדדים עפ"י חוק יחסי ממון ואל לך לחשוש ממי יקח את ה"קבל מאירך"...
בהצלחה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר