שלום, אשתי החליטה שהיא רוצה להתגרש ממני כי אני כבר לא מתאים לה, לצרכים שלה וכו'. היא לא הסכימה לעבור תהליך של טיפול זוגי. היא גם חושבת שהילדות שלנו (בנות 2 ו-4) צריכות לישון אצלי פעם בשבוע וכל סופ"ש שני, בעוד אני רוצה חלוקה שוויונית יותר כאב מעורב ואכפתי. לאחרונה, גיליתי שאשתי כנראה בקשר רומנטי עם מישהו אחר. האם מידע זה יכול להשפיע על הסכם הגירושין, מבחינת משמורות ומבחינות אחרות? השאיפה המקורית שלנו היתה להתגרש דרך גישור. תודה רבה
תמיד עדיף גישור, אבל הסכם מנוסח טוב גם בסדר. הסדרי ראיה מקובלים בבית משפט הם פעמיים בשבוע באמצע שבוע עם או בלי לינה וכל שבת שנייה כולל לינה. חלוקה שיוויונית זה משמורת משותפת ובתי משפט לא כל ששים לתת אלא אם תוכיחו ידידות בין ההורים ומגורים בקרבת מקום לא לשגע את הילדים.
קשר רומנטי לא משפיע על כלום. אם יגורו ביחד אז זה ישפיע על גובה התשלום עבור שכ"ד ואחזקת דירה כי יש אדם נוסף שגר בבית.
בכל מקרה אל תחתום על הסכם ללא יעוץ משפטי מעו"ד מומחה בדיני משפחה.
בהצלחה
יהודית שמיר, עו"ד
ברוך היי,
אני מבינה את כאב הבגידה אולם, בתי המשפט לא נותנים בשאלת המזונותוהמשמורת מקום לנקם ו/או לכאב מסוג זה.
הבשורה הטובה היא, שהיום נטיית ביהמ"ש להרחיב בהסדרי ביקורים ואם אתה אב כ"כ מעורב ואכפתי הייתי מגישה עבורך תביעה למשמורת משותפת על הבנות....
חג שמח
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר