יש לי מספר דירות עם משכנתא והשכירות משלמת את מלואה ואף נותרת יתרה לזכותי אני עומד לפני חתונה, הודעתי לארוסתי שאני מעוניין לעשות הסכם ממון הוריה דורשים שדמי השכירות יכנסו לחשבון משותף ולמעשה בדרך זו נשלם יחד את המשכנתאות, האם בדרך זו הם יוכלו לתבוע בעלות על הדירות במקרה של גירושין?
או שעלי לעמוד על כך שאני מעוניין בחשבון צדדי שמיועד רק להכנסות וההוצאות של הדירות...
אנא תגובתך
תודה :)
אני היקר,
שאלתך ראויה ובמקומה - היזהר, אכן טומנים לך פח.
אל תסכים לשום שיתוף משום סוג שהוא, אם אתה עומד להינשא , הנך מהאנשים החייבים בהסכם ממון!!!
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
האם ישנה דרך מסויימת לרצות את הורי ארוסתי ולהמנע מסיכון עתידי?
הם טוענים שמאחר וישנו רכוש וחשבון צדדי על שמי למעשה אני מנהל סוג של חיים כפולים ובהגדרתם זהו אינו שיתוף שאמור להתקיים במערכות יחסים.
הורי כלתך מאוד ערמומיים ומסוכנים ומשחקים עם בינתך, לפחות לפי דעתי!
הם מצאו חתןשידע לכלכל צעדיו ולא מנהל שום חיים כפולים אלא חפץ להמשיך בחיים שלו, ואתה יחד עם כלתו.
לא ניתן לבטל את חייך הקודמים. בהסכם ממון כן ניתן לתת ביטוי לכך, שלמעט הדירות כל השאר יהיה משותף ובכך להשקיט את דעתם של הוריי כלתך
חג שמח
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אני מציעה לך לעשות הפרדה טוטאלית בין החשבון המשותף והחשבון העסקי לשם יכנסו דמי השכירויות ומשם ישולמו המשכנתאות.
אם ישאר יתרה בחשבון העסקי תוכל תמיד להפקיד סכום כלשהו בחשבון המשותף. אחרת בבוא היום חו"ח תוכל להגיד אשתך - אני שותפה כי שילמתי משכנתא גם והדירות יהוו חלק מהרכוש לאיזון בעת הגירושין.
אל תחתום על הסכם ללא שקבלת יעוץ משפטי מעו"ד מומחה בדיני משפחה.
בהצלחה
עו"ד יהודית שמיר
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר