שלום רב,
אני צפוי בתקופה הקרובה למאבק משפטי לאחר שהגשתי תביעת גירושין בבית דין רבני ומנגד נתבעתי למזונות אישה בבית דין למשפחה. אנחנו נשואים פחות משנה ללא רכוש וילדים.
אבקש לברר:
העו"ד שמייצג את אשתי מוכר עם ניסיון ורזומה של למעלה מ – 40 שנה באזור המרכז.
ועל כן, אני מניח שהשופטים מכבדים אותו כאיש מקצוע וותיק בעל מוניטין. עד כמה מצב זה יכול להשפיע על החלטות השופטים לרעתי ?
הגשתי באמצעות עו"ד שלי תביעה כרוכה לבין דין רבני. נאמר לי על ידו כי תביעת הגירושין נעשתה באופן מקצועי ועומדת בבחינת "עקרון הסמכויות". למרות האמור, עו"ד של אשתי שיודע על התביעה בחר להגיש תביעת מזונות אישה בבית דין למשפחה.
מדוע הוא עושה זאת ? שכן אם בית הדין הרבני יפסוק שיש לו סמכות לדון אזי להבנתי הוא בעצם מבזבז את כספי לקוחתו וגם חשף חלק מקו ההגנה שלו ?
או שאני מפספס משהו אחר ?
אורי היי,
מכל הסיפור שלך מה שהדאיג אותי זה עניין הגשת תביעת הגירושין. היום עורכי הדין , יודע דבר, נזהרים בהגשת תביעת גירושין בשל חיוב הבעל בתשלום כתובתה של האישה ....
לגבי עניין הגשתתביעת המזונות של האישה, עורך הדין שלך צודק - אם הוא כרך הכול נכון, יש לעורך הדין של אשתך בעיה רצינית...
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר