שלום אני דניאל [20] לאחרונה אני ואבא שלי רוצים לעשות בדיקת אבהות [בהסכמת כל הצדדים] האם אני בתור בגיר חייב צו ביהמ"ש בשביל בדיקה כזאת או לא?
אני שואל את זה בגלל שלא נראה לי שביהמ"ש יסכים לזה כיון שהם יתברר בבדיקה שזה אבא שלי אז יצא שאני ממזר לפי הדין העברי[ כי אמא שלי הייתה נשואה לגבר אחר מתי שנולדתי] אשמח לקבל תשובה בהקדם, תודה ויום טוב...
דניאל שלום,
ראשית זו זכותך הלגיטימית לדעת מיהו אביך.
אם אתה יודע שזו תהיה התוצאה אז מדוע אתם כ"כ רוצים לתייג אותך ולהערים על עצמך קשיים...
תגישו בקשה לביהמ"ש שיאשר לכם בדיקת רקמות ולאחר שהוא ישקול את כל ההבטים תקבלו תשובה - מקסימום ידחו את הבקשה בכ"מ תצא מנצח.
בברכה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
ראשית תודה על התשובה, שנית, אחי שהתחתן בשבוע האחרון קיבל אישור מרב שאנחנו לא ממזרים וכך גם אני, אבל הבעיה היא שאם אני ירצה לעשות בדיקה [אני לא רוצה לתבוע את אבא שלי, אנחנו שנינו רוצים לדעת את האמת] האם ביהמ"ש יסכים לזה, כי הרי בחוק כתוב שאם יצא שהילד ממזר אז אסור לעשות את הבדיקה, ועוד דבר, החוק מדבר על קטין, האם אני בתור בגיר יכול לדרוש לעשות את הבדיקה, למרות שיצא שאני ממזר?
אם בכ"ז אתם רוצים אז כמו שכתבתי, תגישו בקשה לביהמ"ש שיאשר לכם בדיקת רקמות ולאחר שהוא ישקול את כל ההבטים תקבלו תשובה - מקסימום ידחו את הבקשה בכ"מ תצא מנצח.
בברכה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
הבעיה העיקרית שאין לי במה לנצח, זה לא שאני תובע אותו, אנחנו רק פשוט רוצים לוודא במאה אחוז שהוא אבא שלי....
אל תחפש לנצח לך אל המטרה שלך ואם אתה רוצה לוודא אז תגיש את הבקשה...
ביי
יואב תם, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר