בסוף שנת 2007 התגרשתי.לפני הגרושים לקחנו הלוואה מצד ג' שסכום ההחזר שלה הגיע בימים אלו ל-1,600,000 .
בהסכם הגירושין מופיע סעיף בו גרושי פוטר אותי ממחוייבות לחוב ולוקח על עצמו את החזר החוב.
לפני מספר שבועות הוא הגיע להסדר עם בעל החוב כי יחזיר לו 1,000,000 ש"ח ובזאת לבעל החוב לא יהיו יותר טענות.
גרושי ביקש ממני לחתום על הסכם זה אני סירבתי כיוון שלפי הסכן הגירושין אין לי קשר לחוב ולכן חתימה על הסכם כזה או אחר ביניהם על ידי היתה מבחינתי כהודעה כי אני עדיין חלק מההסכם.
גרושי כעס מאוד על סירובי ושלח לי מכתב מנוסח בידי עורך דין כי נהגתי בחוסר אחריות כלפי הילדים וכי בשל סירובי לחתום על ההסכם הוא מבטל את מחוייבותו לסעיף הנדון בחוזה הגירושין ולכן אינו אחראי בכל תביעה שאם תגיע מבעל החוב אלי או לילדים.
ברצוני לציין כי הסכם הגירושין נחתם ביננינו בדרך של הונאה נבזית כאשר אני חותמת בעצם מבלי לדעת על דמי מזונות מגוחכים ע"ס 4000 ש"ח ל4 ילדים שהיו מורגלים לרמת חיים מעל הממוצע.
גם הסדרי הראיה אינם ממומשים על ידיו כראוי כך שלעולם אין לי אפשרות לזמן פנוי גם בשעות שהוא מחוייב כי תמיד ברגע האחרון יתכן ויתקשר להודיע כי אינו מגיע.
בפיסקה האחרונה אני מתייחסת לשתי סוגיות נוספות אם אוכל לקבל מענה לשלוש הסוגיות כאשר למיותר לציין כי הראשונה מדירה שינה מעיני.
תודה
עמליה,
הסכם הגירושין שלך קיבל תוקף של פסק דין ועל כן הוא - פסק דין.
גרושך אינו יכוללהחליט כי הוא מתעלם מסעיף קיים בהסכם.
יחד עם זאת ,בררי האם את כן יכולה לחותום על ההסכם תוך הוספת סייג כי בחתימתך את לא פוגעת בסעיף הספציפי בהסכם הגירושין , וכי חתימה זו אינה משנה את אי- אחריותך כפי שמצויינת בהסכם.
אשר לגובה המזונות, תמיד אפשר להגיש תביעה להגדלת מזונות.
בין היתר בשל העובדה שהוא אינו מגיע לראות את הילדים, וזה דורש ממך יותר הוצאות.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר