הגרוש שלי מנסה להילחם בי בבית משפט האמצעות נושא משמורת הילדים כשהוא טוען טענות לגבי מצבי הנפשי, מבקש מסוגלות הורית, וכל שאר הדברים שעורך הדין שלי אומר שהוא ראה המון ושאין לזה שום משמעות וזו רק טקטיקה שבמסגרת התסקיר תתברר כהכפשות מכיוון שיראו את הילדים ואותי ויבינו שאין בעיה. הוא גם אומר שאני לא חייבת להסכים למסוגלות ולא להסרת חיסיון ובכלל, להירגע כי בית המשפט מכיר את הבעיה ולא נותן לה משקל, אלא כמובן במקרים קיצוניים של הורה שמזניח או מתעלל ושאפילו פגועי נפש מטופלים אין ערעור על הורותם במידה והם הורים טובים. האם הערכת המצב הזו נכונה? האם תסקיר אכן מספק את בית המשפט? האם זה תהליך ממושך ? ושאלה נוספת, האם יכול להיות שדרישה למשמורת משותפת מצד סרבן מזונות תתקבל?
שני היי,
עורך הדין שלך מנסה להרגיע אותך וזה בסדר.
יחד עם זאת, לא צריך להיות יותר מדי שאנן.
אכן תסקיר נותן לביהמ"ש רושם ראשון מאוד עמוק ואם התסקיר יהיה טוב באופן מובהק , נראה כי ניסיונותיו של בעלך יעלו חרס.
משמורת משותפת דורשת מס' תנאים , ואי תשלום מזונות בהחלט יכולה לפגוע, אך המצב של חוסר תקשורת ביניכם הרבה יותר חזק ועליו צריך "לנגן", בכדי לסרב למשמורת משותפת...
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר