אני בן 29 עם ילדה בת שנתיים גרוש כחצי שנה. עברתי מערכת גירושים קשה ביותר עם תלונות שווא במשטרה וגרושתי מנעה ממני לראות את הילדה במשך 10 חודשים. בגלל מאבק על הדירה המשותפת.(יש לציין שפניתי לרווחה אך שם כמובן לא זזו במיוחד בלשון המעטה) יש לציין שויתרתי על חלקי בדירה מתוך תקווה שיהיו בסופו של דבר הסדרי ראיה. לפני 3 וחצי חודשים התחלתי את הילדה באופן קבוע וכיום אני רואה אותה כמעט כל יום. גרושתי מביעה רצון לחזור לחיות יחד אך עם זאת שאחתום על הסכם ממון. יש לציין שהיא עובדת חצי משרה ולולא עזרה מהורייה שמשלמים לה את עלות המשכנתא היא לא הייתה מצליחה להחזיק את הדירה. מה עליי לעשות מצד אחד עוד יש לי רגשות כלפיה ובכל פעם שאני נפרד מהילדה זה פשוט קורע לי את הלב מה לעשות? האם היא רוצה לחזור בגלל שיקול כלכלי או שמא באמת היא רוצה לחזור? אשמח לעצה טובה שלומי
שלומי,
האם יש כנות בדברי גרושתך אין לי מענה לכך....
יחד עם זאת, רעיון של הסכם ממון הוא בהחלט חיובי ויכול לתת מסגרת לכל העתיד הן הממוני והן בנוגע לילדה.
לכן, גש להתייעץ עם עו"ד ייתכן ועריכת הסכם הוא התשובה לדילמה שלך.
עו"ד ומגשרת מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר