אני גרוש טרי ויש לי ילדה אחת קטנה במשמורת האשה.
בית המשפט פסק מזונות גבוהים מידי עבורי,
עד כדי כך שאני לא יכול להרשות לעצמי להוציא כספים עבור הסדרי ראיה (נסיעות, בילויים וכו').
אני במצב כלכלי קשה, וזה גורם שאני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להגיע להסדרי ראיה כי אין לי כסף לזה.
מצד אחד אני רוצה לראות את הילדה שלי אבל מצד שני אין לי את האמצעים לכך.
מה אני יכול לעשות במקרה כזה?
האם האישה יכולה לטעון להפרת הסדרי ראייה? האם אני יכול לטעון שפשוט אין לי כסף, או אולי להגיש בקשה להפחתת מזונות ?
תודה.
עידו בוקר טוב,
רשמת דברים מאוד כלליים - כמה מזונות נפסקו? האם המרחק בינך לבין גרושתך כל ככך רב? מדוע גרושתך לא חולקת עמך את הבאת הילדה והשבתה?
אנא לי על מעט משאלותיי ואוכל לענותלך.
יחד עם זאת, באופן עקרוני מזונות תמיד ניתנים לשינוי ,בנסיבות המתאימות.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
עידו שלום,
כפי שנאמר לך ע"י עו"ד זלינגר, מזונות תמיד ניתנים לשינוי.
אני מבקש לייעץ לך דווקא ממקום אחר, לא מהמקום המשפטי ולומר לך שלראות את הבת שלך ו/או להיות איתה זו זכות ולא חובה. למה הדבר דומה? שיש לך ארגז של כל מה שאי פעם חלמת עליו בגדה השניה של הנהר ואתה לא יודע לשחות... האם תוותר או שתעשה את הדרוש ע"מ להיגע לשם???
בהצלחה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
שלום רב,
אכן ישנו הליך של בקשה להפחתת מזונות , אך לשם כך עליך להוכיח שינוי נסיבות, באם הינך מיעט יכולת למימון עו"דאנא- פנה ללשכה לסיוע משפטי וקבל יעוץ פרטני. בהצלחה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר