שלום..אני נשואה כבר שנתים וחודשים בדיוק.. יש לי ילד בן שנה ושלושה חודשים. מאז שהתחתנתי בעלי עזב אותי תקופה של 6 חודשים וחזר לתקופה של חודש ושוב עזב אותי לפני שלושה חודשים ועד היום.. הסיבות לכך שהוא עוזב ולא שואל עלי ועל הילד שלו מוזרות.. הוא מתעצבן מתחיל לקלל אותי ומנתק קשר. בפעם הראשונה שנפרדנו חזרנתי בתנאי שנעשה הסכם אצל עורך דין שהוא לא יחזור על אותה התנהגות. אבל זה לא עזר והוא שב וקילל אותי.. אני לא גרה בבית שלנו.. גרנו בדירה בעיר אחרת בגלל העבודה שלי. וכשהוא עוזב אני צריכה לשלם הכל לבד ולדואג לילד לבד. הוא לא עוזר לי וגם כשהיינו יחד הוא בקושי עבד ואני הייתי המפרנס במשפחה. יש לי חשש שיש לו בעיות נפשיות ואני מפחדת שיתבע אותי ויקח ממני את הילד. הוא מסוכן כי היו מקרים שאיים עלי. אני לא יודעת מה לעשות.. תעזרו לי בבקשה..
היי
משאלתך עולה דווקא שאת אישה חזקה שמסתדרת לבד הן עם עבודה והן עם הילד.
הסיכוי שיקבל משמורת על הילד הן לאור גיל הילד והן בשל התנהלות האב עצמו, שנעלם ולמעשה כמעט ואינו מכיר את בנו היא - שואפת לאפס!
לכן, הייתי מציעה לך לפתוח בהליך של תביעת זונות ומשמורת על בנך וכמובן לגשת לייעוץ באופן דחוף.
עו"ד ומגשרת מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
הייתי ממליצה לך בנוסף לנושא המשפטי, ולפני נקיטה בפעולות משפטיות, במידה שאת מפחדת ממנו ויש איומים, לפנות למרכז לטיפול באלימות במקום מגורייך, שיוכלו לתמוך בך וגם לבצע איזושהי הערכת מסוכנות
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר