אני וגרושתי התגרשנו ברבנות בהתאם להסכם שכתבנו בעצמנו והסכמנו עליו לפני כחצי שנה, בו כתוב במפורש, שבמידה וארצה לצאת מהארץ - אצטרך ערבות להמשך התשלומים.
עוד טרם הגט עצמו, שילמתי מזונות ילדים ללא דופי בכל חודש, כפי שסיכמנו.
לפני מספר שבועות קיבלתי הצעה לעבור לחו"ל בכדי לעבוד שם משך של כשנה - שנה וחצי בשכר גבוהה מאוד, ומאז שהודעתי לה על כך - החלו הבעיות:
ראשית היא דרשה שאפקיד לה תשלום של שנה מראש, ושאביא ערב להמשך התשלומים.
כשהסברתי לה שגם בהסכם שלנו לא דובר ולא סוכם על הפקדה מראש ואני לא יפקיד לה סכום זה מראש, איימה שתוציא לי צו עיכוב יציאה.
גם כשהבאתי לה ערבות (של אימי), אשר נערכה ע"י עו"ד ונוטוריון, לא הסתפקה ודרשה שאוסיף "רשימת נכסים וחסכונות" של אימי...
מיותר לציין שגם כאן הודעתי לה שלא יהיה ולא יקרה - לא אמור לעניין אותה המידע הנ"ל (אגב - גם עורך הדין של אימי ציין זאת).
בסופו של עניין - הוצא צו עיכוב יציאה ואינני יכול לצאת בכדי לעבוד בחו"ל עד שלא אבטל אותו.
שאלתי היא - האם יש לי אפשרות לתבוע אותה על הנזיקין ואובדן ההכנסה בשל מעשיה - שכן כל מה שמעניין אותה זה איך לעשות לי רע ואיך להערים עליי קשיים ומכשולים
תודה
ירון
נזיקין איני בטוחה שי שלך בסיס כי היא נקטה בהליך שהיא יכולה לנקוט בו אך כדאי שתפנה את שאלתך גם לפורום העוסק בנזיקין.
תתמקד בביטול הצו תוך מתן החלופות שאתה מציע שהן בהחלט ראויות.
עו"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר