שלום רב , אני מבקשת שתעזרו לי בבקשה
אמא שלי התחתנה לפני 17 שנה עם אבא שלי . סבא וסבתא שלי עלו לארץ אחרי אמא שלי ולא ידעו שהיא הכירה את מי שנקרא אבא שלי , אחרי שסבא וסבתא שלי עלו לארץ באו אילהם אנשים וביקשו את ידה של אימי כי אבא שלי שלח אותם . סבא וסבתא שלי לא הבינו במי מדובר והסכימו כי לא ידעו על מי מדובר הם היו חדשים בארץ .
הגיע יום החתונה ואמא והוא התחתנו , אך סבא וסבתא שלי לא ידעו שהוא התחתן עם אמא שלי בשקר הכתובה שצריך להתחתן איתה היתה מזוייפת הרב שאבי שכר היה נרקומן שהתחפש לרב ואימי התחתנה איתו בשקר לאחר שנה אמא שלי ילדה אותי בסבל קשה , הוא היה מרביץ לאימי זורק את הבגדים שלי ושל אימי עוד שהייתי תינוקת מחוץ לבית של סבתי וקילל את סבתי וסבי ואיים אליהם בסכין ושבר לי אצ ידי שהייתי בת קמה חודשים. לאחר כמה שנים אימי חזרה לגור עם אבי כי הוא אמר שלא יתנהג כך והיא בנתיים לא ידעה שהתחתנה בכיאלו היא היתה רק בת 18 . אחי ןאחותי נולדו שהייתי בת 5 , אך ערב אחד הוא התקשר לאימי זה היה ביום העצמאות של לפני 7 שנים ואמר אני באמריקה , תגדלי את ילדייך לא אכפת לי מה יהיה להם ומה יקרה לך !
אחרי כמה שנים של גידול קשה שאמא שלי גידלה אותנו לבד עברנו לגור מירושלים ללוד. שעברנו לכאן אנחנו גרנו ליד סבתי , היא וסבי היו כמו אבא ואמא שלנו . אך הזיכרונות הקשים שאנו נזכרים בו מעוררים בנו שנאה כלפיו , סבתי הלכה עם דודתי לאדם מבוגר (רב) אשר סיפרו לו את כל מה שקרה , הוא אמר שאבא שלי כישף את אמא שלי והוא אדם שהתחתן לא רק עם אישה אחת אלה עם כמה נשים קודם. הוא שולט על אמא שלי . אני יודעת שזה נשמע מוזר ... ואתם חושבים שאני משוגעת , הוא עכשיו חזר מאמריקה נכנס לביתי ועשה באלגן בבית אימי , השכנים שמעו את הבלאגן הזמינו משטרה ונתנו לו צו איסור חדירה לשכונתינו . אך מבחינתי זה לא מספיק אני מבקשת עזרה ממכם עצה או משהו אני חייבת לפנות לבית משפט לתבוע את אבא הממזר הזה שהרס לי לאימי לאחי לאחותי ולסבתי את החיים אשר שה יכול לרדוף אותנו כל חיינו
אני מבקשת את עצתכם , לפנות לבית משפט ואיזה? לפנות לבלשים ? לפנות לתחקירים ? בקשה ממכם אני בוכה יום ולילה ואלוהים לא שומע בבקשה תעזרו לייי אמא שלי לא מקבלת סיוע מביטוח לאומי אין לה כסף , הוא תמיד היה מתקשר ואומר לאמא שלי אל תקבלי כסף מביטוח לאומי , אל תשאירי לי חובות שאני יחזור הוא עכשיו גר בירושלים בבית שנמצא בירושלים . איפה שהיינו גרים. אני מבקשת שתחזירו לי תשובה בהקדם ותעעזרו לי !!!
שלום,
נא לשאול שאלה ממוקדת וקצרה. כל דבר אחר יש להפנות לייעוץ משפטי אישי.
בברכה,
עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר