שלום! שמי זבולון אני עליתי לארץ יחד עים הורי וכאבור שנה אורים שלי לקחו משכנתה ורכשו דירה, מיכוון שאבי היה בן 72 ואימא היתה בת 59 בבנק יסקימו לתת הלוואה רק עים אני יהיה ערב ראשי. כעבור שנתיים אני התחתנתי ואנו התחלנו ליחיות ביחד. לאחר שנולדה לי בת הראשונה אנו מכרנו את הדירה הוספנו משכנתה שלי ושל אישתי וקנינו דירה בת שלושה חדרים אבל יותר גדולה.לאחר שנולדו לי ועד שתי בנות אנו מכרנו את הדירה וקנינו דירה בת שישה חדרים. היום בת הגדולה שלי היא בת 15.
אבל לצערי ב 15/08/2013 אמא שלי ניפתרה ולאחר ארבעה חודשים ב 22/12/2013 גם אבא הלך לעולמו. הורי ישעירו צוואה שבה הם מעבירים את חלקם קודם אחד לשני ולאחר מכן הדירה עוברת אל שמי. אבא שלי היתחתן פעמיים ויש לו שלוש בנות מנישוים הראשונים(שהכשר ביני לבינם הוא לא כל כך חם ) ו שלוש בנות ובן (קלומר אני) מינישוים השניים. שלוש אחיות שלי יודעות אל קיומה של צוואה ומסקימות עם כל מה שכתוב בה , ושלוש אחיות מינישוים הראשונים של אבא עוד לא יודעות אל קיומה של הצוואה.
אני יודעה שעם אני אפנה לעו"ד הכל יעשה כמו שצריך, אבל אין לי סכום הדרוש לתשליום של שכרו ולכן אני מנסה לעשות לבד.
השאלה שלי היא : מה האליך של קיום צוואה?
א. היעם אני צריך להגיד ולהראות אל הצוואה לאחיות מינישועים הקודמים של אבא?
ב. עים כן אז צצריך להראות את הצוואה ליפני הגשתה לבית המישפת או לאחר שיהיה לי תשובה מיהשופת?
ג. העים צריך להכתים את האחיות אל תופס כלשהוא?
ד. ביכלל מה הפרוצדורה של קיום צו ירושה והעים ניתן לעשותה בלי עו"ד?
בתודה מראש זבולון.
זבולון
בהליך צו קיוןם צוואה אינך מחוייב להראות לכולם את הצוואה .
בהליך של הבקשה עצמה יפרסמו בעיתון וירשו לאחרים להתנגד לצוואה 14 יום מיום פרסום המודעה.
אתה חיי בעו"ד שייתן לך את הטפסים ויכין ויחתים אנילא סבורה שאתה יכול לעשות זאת לבדך.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר