שלום רב,
שמי מיכל אני חיה כבר עשר שנים באיטליה, יש לי שני ילדים בני 8 וחמש וחצי, לפי החוק האיטלקי אני פרודה מבעלי , בהליכי גירושין, בעלי לשעבר בעל אזרחות ישראלית גם הוא, הילדים נולדו באיטליה, בית המשפט נתן לנו משמורת משותפת, בעלי אינו משתתף בגידול הילדים, הוא אמנם לוקח אותם לפיי זכויות הראיה שניתנו לו , אך אינו משתתף בחיי הילדים בשום צורה אחרת, לא בדיקות רפואיות , לא מתעניין בהתקדמות אצל קלינאית התקשורת לא לוקח לפגישות , לא משתתף באירועים בבית הספר כולל ימי הורים וכו' , בקיצור הכל נופל עליי , אני כאן ללא משפחה ואין לי שום עזרה , עורכי הדין כאן אומרים לי שכל עוד האב אינו מתעלל בילדים אין סיכוי שבית המשפט יאשר לחזור לארץ עם הילדים, הוא כרגע לא מסכים לחתום לי, ואני בהחלט לא רוצה לקחת אותם ללא רשות ולהאשם בחטיפה, האם יש גוף כלשהו בארץ שיכול לעזור לי, לבחון את האפשרויות איך אני יכולה לחזור לארץ עם הילדים באופן חוקי?
תודה, מיכל
מיכל היי
לצערך , מרכז חייכם הוא באיטליה. ולכן, רק עו"ד איטקי שמכיר את החוק יוכל לעזור לך.
מעבר לכך , כל מעבר לישראל ללא הסכמה , ייחשב לחטיפה עפ"י האמנת האג.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר