כנראה שאלתי לא נכון הנה הנתונים והשאלה היא:מה עליי להגיש בתביעת מזונות ילדים בבית המשפט לענייני משפחה?
ביום שלישי אני מגישה לבית המשפט לענייני משפחה תביעת מזונות מבעלי שחי כרגע מחוץ לבית ואני ממתינים לדיון ברבנות בעוד 3 חודשים.בינתיים הבעל משלם רק 2750 שכירות וזה לא מספיק לי .
הבעל מרוויח 6500 נטו עובד מדינה ועוד 4500 נטו מעבודה משנית.אני מרוויחה 6000 נטו .
ליאם,
את מחויבת לצרף שניים עשר תלושי משכורת אחרונים וכן טופס "הרצאת פרטים בתביעה למזונות" על מנת שבית המשפט יוכל לאמוד את יכולתך הכלכלית ואת פוטנציאל ההשתכרות. מלבד זאת, עלייך לצרף לכתב התביעה קבלות ומסמכים המאמתים ומאשרים את הצרכים הנטענים בכתב התביעה.
בהתאם לפסיקה הרווחת, סכום המזונות המינימאלי לכל קטין, מבלי שיש צורך להוכיח זאת בראיות מפורטות, עומד על סך 1,250 ₪ לחודש, וזאת מבלי לכלול הוצאות מדור (השתתפות יחסית בתשלום שכ"ד/ משכנתא), השתתפות במחצית הוצאות חינוך ומחצית הוצאות רפואיות חריגות.
בברכה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר