אני יושבת בוכה ובוכה חסרת אונים.....הגרוש החליט לנקום בי והפסיק לראות את הילדים לפני 4 חודשים . העדרותו מהסדרי הראייה גרמו לי נזק כלכלי גדול מאוד במיוחד בחופש הגדול ובחגים . בנוסף אני אחרי תקופת מחלה ממושכת וכרגע אין לי עבודה אני מבוטלת ...אני זכאית לעזרה מהסיוע פניתי אליהם והם נתנו לי מינוי לתביעת נזיקין בבית הדין הרבני !!! ביקשתי לתבוע בבית המשפט לענייני משפחה אני יודעת כי תביעה כספית אני יכולה לתבוע שם ....ברבני לא ישימו על התביעה שלי ..אני חסרת אונים וחסרת כסף להשקיע לבד בתביעה...אף אחד בסיוע לא מקשיב לי העו"ד האחראית אמרה לי "זה מה יש וזהו " ....אמרתי לה אני יודעת כי מגיע לי לתבוע בבית המשפט ולאו דווקא רק ברבני ...אבל אוזניים אוטומות
מישהו יכול לעזור לי מה אני יכולה לעשות ?????????????
לילי שלום רב,
אינני יודעת מה השיקולים של הלשכה לסיוע משפטי.
האם יש בינך לבין גרושך הסכם גורף שמעניק לבית הדין סמכות כוללת בכל סכסוך עתידי ביניכם?
תנסי לפנות לעו"ד האחראי בסיוע המשפטי על תחום המעמד האישי.
בברכת הצלחה,
ליאת פסטרנק-אלקיים, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
לא אין סעיף כזה בהסכם !!!.פניתי לעו"ד האחראי מעמד האישי ואין מענה...כתבתי אתמול מכתב לעו"ד האחראי על כל הסיוע המשפטי במדינה אבל אני ממש מיואשת ולא מבינה למה הם עושים זאת ואל מי עוד ניתן לפנת .....
לילי שלום,
נסי לפנות שוב, בע"פ ובכתב, לעו"ד האחראי על תחום המעמד האישי, הסיוע בדר"כ נותן מענה מנומק לשאלות הפונים. אין סיבה שגם את לא תקבלי תשובה מנומקת.
בברכה,
ליאת פסטרנק-אלקיים, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר