פרודים פלוס ילד אחד בן 13 אני הגשתי תביעה בבית משפט לעינייני משפחה למזונות ולהסדרי ראיה שכתוב שאני ובעלי נפרדנו בהסכמה .
האם כדאי לי להזכיר זאת שאומנם נפרדנו בהסכמה אבל אני ניסיתי למרות הכל ללכת לייעוץ ולהציל את הנישואים והוא לא רצה שום ייעוץ. תקופה לאחר שנפרדנו הבנתי שיש לו מישהי האם כדאי לי להזכיר זאת בדיון בבית משפט כלומר האם זה יכול לעזור לי לקבל מזונות ילד גבוהים יותר עצם זה שאני ניסיתי להציל את הנישואים?
ליאת,
בית המשפט הנו גוף אזרחי שמטרתו לתתלך סיוע לצרכי בנך - מזונות הילד.
סיבת הפרידה אינה משנה כלל וכלל.
(בבית הדין הרבני המצב אחר - שם כן יש משמעות לסיבת הפרידה ואם טרם התגרשתם אזי ,ייתכן ומגיעה לך כתובתך)
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
ליאת שלום רב,
התשובה לשאלתך שלילית - אין בעובדת קיום רומן השלכות על מזונות ילדים, אך ייתכן שעל מזונות אישה יש.
בברכת הצלחה,
ליאת פסטרנק-אלקיים, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
אבל כתוב בתביעות הסדרי ראיה ומזונות שנפרדנו בהסכמה היתכן שעדיין מגיעה לי כתובתי?
לפי מה שאני הבנתי אשה שרוצה להתגרש גם לא מגיעה לה כתובתה(למרות שרציתי לנסות ייעוץ והוא לא רצה).הוכחות
הוא יכול לטעון שאני משקרת שלא רציתי ייעוץ הוא זה שרצה ואני לא הסכמתי או משהו דומה. אין לי הוכחות שרציתי ייעוץ והוא לא הסכים?
אז מה אז? למי יאמין בית דין רבנ?
ליאת
כל עוד לא בגדת גם אם הסכמת להתגרש כתובתך בעקרון מגיעה לך. כמובן שהדברים מורכבים יותר ויש להכיר את כל פרטי ההסכם שלך .... אבל זה העקרון הכללי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר