שלום רב. ראשית אציין שגרושי ואני לא מסתדרים. אנחנו לא בקשר טוב והוא עושה הכל ע"מ לחבל לי ולהרוס לי את חיי. בראש וראשונה הוא עושה זאת דרך הילד, מסית אותו נגדי, מאכיל אותו בשטויות עלי ומערב אותו במה שקורה ביני ובינו. עכשיו, כדי להתסיס ולעשות עוד יותר בלאגן הוא קנה לילד (בן תשע) אייפון למרות התנגדותי לעניין. אני מרשה שלילד יהיה פלאפון בו ישתמש רק במקרי חירום או כאשר הוא מחוץ לבית, אך לא לסמס, להתקשר ולגלוש באינטרנט ללא הגבלה ובטח שילד בן תשע לא יחזיק אייפון. כרגע מכיוון שיש לו פלאפון הוא חושב שהוא יכול להתקשר ולסמס לאביו מתי שהוא חפץ בכך ולהיפך, אביו יכול לעשות אותו הדבר. אני ובני גם ככה במערכת יחסים לא פשוטה ומורכבת היות ואני ואביו שנינו הקמנו משפחות חדשות וזה קשה לילד. (שחי איתי). כאשר יש בעיות או סיטואציות של ויכוחים הוא יקח את הפלאפון ויעביר לאבא שלו מידע אונליין. רציתי לדעת מה הזכויות שלי בעיין ואיך אני יכולה להגביל זאת. תודה תודה, אודה לייעוץ בהקדם.
אין כל מניעה אם אינך נושאת בעלות המכשיר ואחזקתו לא לתת לילד לעשות בו שימוש למעט אם יש שימוש לרעה במתכוון .
עו"ד מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר