שלום רב,
בן זוגי לשעבר הקדים אותי לאחר שאמרתי לו שאני מגישה בקשה להסדרי ראייה והגיש בקשה לבית משפט ללא תצהיר ואסמכתאות וללא עו"ד להסדרי ראייה. בית משפט הפנה אותנו ליחידת הסיוע שבבית המשפט. בשל כך שבן זוגי כתב שקרים בבקשה מפלילים ללא אסמכתאות אני די מתקשה לשתף פעולה עם מרכז הסיוע מה שגם הם קובעים לי מפגשים בשעות העבודה בבוקר ואנ ימפסידה שעות עבודה. שאלתי האם יש לכך השלכה מבחינת המלצה של יחידת הסיוע. הגעתי רקה למפגש אחד עד עתה. אנ י מיוצגת ע"י מרכז הסיוע. כיצד מתקדם ההליך בבית משפט אם אני לא מגיעה יותר ליחידת הסיוע? האם בן זוגי יצטרך להגיש תובענה חדשה או שהשופט יכול לקבוע הסדרי ראייה כראות עיניו?
את יכולה להגיש את תגובתך לגבי המפגש שהיה וחוסר ההבנה ושיתוף הפעולה מול יחידת הסיוע ולבקש החלטה שיפוטית לאחר דיון במעמד הצדדים .
עו"ד מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
השאלה שלי היא האם תהייה לכך השפעה אם לא אשתף פעולה עם יחידת הסיוע. והשאלה השנייה שלי איך מתקדם ההליך המפטי מכאן. כי הרי בן זוגי הגיש בקשה לא מסודרת לבית משפט אלא בקשב בכתב ידו. האם בכל זאת יתקיים דיון? תודה
לשאלותייך ..
1. לא תהיה השפעה לאי שיתוף ביחידת הסיוע הם לא רשאים ליתן החלטות שיפוטיות
2. במידה והוא הגיש בקשה בניגוד לתקנות שאינה נתמכת בתצהיר כחוק אזי ניתן לבקש לדחות את בקשתו .
בכל מצב זה לשיקולה של השופטת בדיני משפחה נוטים להקל אם מגישים שלא דרך עורכי דין .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר