שלום רב, אני נשואה שנה וחצי בעלי קנה בית מלפני הנישואים ואנחנו גרים בו כרגע, בעלי רוצה לקנות עוד בית נוסף מחשבון בנק שלו (אנחנו לא באותו חשבון בנק מבחירתו) היום הוא החליט לעזור לאמא שלו שהיא חסרת בית לקנות לה בית על שמו אני לא חתמתי על הסכם ממון מלפני הנישואים, היום הוא ביקש ממני לחתום על איזשהו מסמך "שכאילו" לא לסבך אותי ואת החשבון שלי, ואמר את תחתמי על מסמך כדי שלא יהיה לך חובות הבית יהיה רשום רק על השם שלי ככה הוא אמר אני חוששת שהוא חושב על המקרה הגרוע וניתגרש אז לא יהיה לי חלק בבית.. כרגע אין לנו ילדים , חשוב לי לציין שהוא אף פעם לא משתף אותי בעיניינים כספיים רק דורש שניתחלק בהוצאות של הבית חוץ ממשכנתא.. אני רוצה לדעת שבמידע בעתיד ניתגרש האם יש לי חלק מאחת הבתים? זאת מלפני הנישואים אין לי מושג אם יש לי חלק אבל זאת שהוא קונה בזמן הנישואים?? אני אשמח לתשובהמלאה תודה :-)
מיכל,
אנא אל תחתמי על המסמך!!!
לפי חוק יחסי ממון כל מה שנרכש לאח רהנישואין, ולא משנה על מי זה רשום, הוא חצי - חצי.
בעלך ,אם ירכוש עכשיו דירה לאמו וירשום אות העל שמו מחציתה היא גם שלך!!!
לכן, אל תחתמי.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר