שלום רב,
בפס"ד מזונות של השופטת נפלה טעות בימים שהילדים אצל האב, השופטת רשמה שהילדים שני לילות בשבוע בעוד הם לילה אחד בשבוע אצל האב ואחה"צ נוסף.
האם יש אפשרות לעשות משהו בנדון?
האם זה יכול לשנות את גובה המזונות שנקבעו?
שאלה נוספת: השופטת לא רשמה בפס"ד את גובה המדור שפסקה.
היא פסקה 3000 ש"ח מזונות לשני ילדים (הבנתי שזה סכום מאוד מאוד נמוך)
האם יש אפשרות שהיא טעתה ושכחה להכניס מדור?
בנוסף עו"ד הדין שלי לא עשתה את עבודתה נאמנה ולא פעלה כפי שהיה צריך לפעול במספר מקרים לא מבוטל (זאת לאחר בירור עם עו"ד אחר ולאחר מתן פס"ד) האם ניתן לעשות משהו? האם אני יכולה להציג זאת לבית המשפט או שהכל אבוד?
תודה,
רונה שלום,
עצם ההחלטה אינה סותמת בהכרח את הגולל, ניתן להגיש ערעור על ההחלטה של השופטת, אולם אסייג את תשובתי בכך כי תחילה יש לבחון את פסק הדין ובכלל זה את מכלול העובדות טרם מתן פסק הדין.
מומלץ כי תיוועצי אצל עורך דין הבקיא בתחום.
בברכה,
תמר בן אלי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
תודה רבה על התשובה הזריזה.
שאלה נוספת:
נאמר לי שלא ניתן בערעור להציג עובדות והוכחות חדשות שלא ניתנו טרם פסק הדין.
היות ועו"ד הדין שלא לא עשתה את עבודתה נאמנה ולא הסבירה לי את כל שניתן לעשות בכדי להביא בפני השופטת עובדות ולכן לא הוצגו כמעט עובדות בפני השופטת אלא רק השערות!!!
האם בעקבות זה שעו"ד שלי לא עשתה דבר וחצי דבר אני אצא בשן ועין מהתיק? ולא ניתן לעשות כלום כדי כן להציג את העובדות?
למיטב ידיעתי ניתן תוך שנה וחצי מיום פס"ד, להגיש בקשה חדשה למזונות, האם שם ניתן יהיה להציג עובדות חדשות והוכחות חדשות?
אם בפס"ד לא מצויין בכלל מדור, אלא רק סכום מזונות, האם הסכום כולל מדור?
רונה שלום,
כפי שהבהרתי בתשובתי יש לבחון את מכלול העובדות בטרם מתן פסק הדין ולבחון כיצד נפל דופי ובאם בכלל בפסק הדין.
את מוזמנת לפנות למשרדנו לייעוץ פרטני בנושא.
בברכה,
תמר בן אלי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר