שלום, יברצוני להתגרש מבעלי... יש לנו בית משותף שרשום על שנינו יש לנו ילדה בבית ועוד אחת בדרך... השאלה אם אני מתגרשת ממנו אם ישאירו לי את הבית? ואת הבת שלי? כי אני לא עובדת... התפטרתי לפני שנה לאחר ההיריון... בעלי כל הסמן מאיים עליי שיקחמלי את הבנות ואת הבית כי אני לא עובדת ואין לי איך להחזיק את הבית ולממן אותם... במידה והבית נשאר אצלי האם הוא משתתף במשכנתא??? תודה רבה מראש!!!!
אנה
העובדה שבעלך מאיים עליך אינה חדשה לי כעורכת דין. שמעתי תלונות כאלו מלקוחות רבות.
המצב המשפטי מאוד שונה והחוק בעקרון הוא לצדך.
אבל איני יכולה לתת תשובה מוחלטת אם הדירה תישאר שלך בלי לברר עמך פרטים רבים נוספים. כגון: מה שווי הכתובה שלך?
לכן, אני ממליצה בחום להגיע לקבלת ייעוץ משפטי.
מיכל, תודה רבה לך על התשובה... יש לי עוד שאלה... אם אני מתגרשת דרך רבנות... ייתנו לי גט ללא הסכמתו??? בכתובה רשום 100,000
תודה רבה
אנה
כתובה נותנים רק במקרים מיוחדים
אני לא יכולהל להבטיח
זה דבר שיכול להיווצר גם בהמשך, לפי הדינמיקה שתהא בדיונים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אנא שלום,
נראה כי הנך מצויה במצב מבולבל ויש לך שאלות שלצערי לא ניתן לענות עליהם בפורום וזאת מבלי לשמוע ולקבל את כל התמונה העובדתית.
בכדי לתת לך ייעוץ פרטני מקצועי המותאם לעובדות המקרה שלך רצוי כי תגיעי למשרדנו לשיחת ייעוץ אישית.
בברכה,
תמר בן אלי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר