התגרשתי לפני חמש שנים ועזבתי את הארץ השארתי ילד בן שנה שלא הכיר אותי לפני מספר חודשים חזרתי לארץ והייתי רוצה שהקשר עם הילד יתחדש אך גרושתי מסרבת בטענה שהיא נישאה והילד מכיר את בעלה כאביו לפי מסמך הגט אני זכאי לבקר את בני מה אני צריך לעשות והם היא יכולה למנוע את הביקורים ממני
אביב שלום,
אין שום סיבה בעולם שלא תחדש את הקשר עם בנך ולא משנה כמה זמן עבר. חידוש הקשר ובכלל הקשר בינך לבין הילד הוא צורך ראשון עבור הילד ורק אח"כ עבור ההורים.
אני ממליץ להגיש בקשה לביהמ"ש לקבוע הסדרי ראיה תוך בקשה למנות את שירותי הרווחה ללוות את התהליך יקח זמן כמה שיקח אני ממליץ לך שלא ללחוץ.
בהצלחה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אביב היי
ראשית, עליך לדעת שזו זכותך לראות את בנך וכי גרושתך אינה שולטת על חיי הילד.
לפני פנייה לביהמ"ש, הייתי מציעה לה לפנות למגשר ו/או פסיכולוג ילדים - דרכם ניתן יהיה לחדש את הקשר באופן בריא ומותאם לגילו של בנך.
רק במקרה קיצוני של סירוב מוחלט, הרי יש בידך פסק דין של הגירושין שמאפשר לך לפנות למשטרה לצורך קיום ההסדרים ולבסוף פנייה לביהמ"ש.
תהיה חזק
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר