שלום,
אני פרודה (שאלתי שאלה נוספת בהודעה נפרדת לפני כמה דקות) חודש וחצי, יש לנו פעוטה.
לגבי הטרדות:
כמעט כל יום הוא שולח לי SMS ושואל לשלומה. אני מאפשרת ביקורים שלו אתה והסמסים הללו הם חוץ מהביקורים. הוא בדרך כלל מסיים את המסרונים עם אימרות שהוא אוהב אותי ומקווה שנחזור להיות יחד.
האם "מותר" לו לשלוח לי כל יום מסרון ששואל לשלום בתנו?
האם כשייקבעו הסדרי ראייה יש הצדקה שאבקש ממנו לא לשאול אותי כל יום מה קורה אתה אלא לחכות לביקורים שלו ולדעת שאם יהיה משהו לספר כבר אספר לו ביוזמתי?
ומה עושים במקרה שהוא מתקשר לבני משפחה כי עברו שעתיים מאז ששלח לי מסרון וטרם עניתי לו?
לגבי נסיעות לחו"ל:
כאמור, טרם התגרשנו. אני רוצה לנסוע עם בתנו הפעוטה לחו"ל. דרכון יש לה. האם אני צריכה את אישורו למרות שעדיין נישואים?
ואם הוא מסרב לאשר לי סתם בגלל חרדות שלו (הוא אדם מאד חרדתי), האם הוא יכול למנוע ממני נסיעות לחו"ל?
תודה!
היי
האם ציינת בפניו שהמסרונים התכופים ופניה לבני משפחה מטרידים אותך?!
אם לא, עשי כן . עליו לדעת זאת לפני עשיית כל הליך,
לגבי חו״ל , מורכב. מחד, אם אתם טרם גרושים ויש דרכון אזי טכנית זה אפשרי אך בלתי ראוי מוסרית, איך היית מגיבה לו זה היה ההפך?! זכרי היא בתו בדיוק כפי שהיא בתך
אני לא נוהגת בדרכים כאלה. אני שואלת כדי לדעת את החוק היבש שאם הוא יחליט להקשות עליי בגלל חרדותיו, אוכל להסביר לו שהוא לא באמת יכול למנוע ממני ואני מבקשת שיחשוב שנית על הענין.
וזה מוביל אותי לשאול שוב, ברשותך, האם הוא יכול לסרב לאשר לי לנסוע אתה לחו"ל כאשר אין לו ביסוס אמיתי פרט לחרדותיו?
תודה.
גם אם יסרב בית משפט יתיר לך בכפוף לביטחונות להשבת הילדה. למשל,הפקדת סכום מסוים עד לשובך או שמי מהוריך ייתן יפןי כוח על דירתו רק לצורך הבטחת שובך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר