אני ובעלי נשואים 5 שנים ולנו 2 ילדים פעוטות. יש לנו סכסוך עם האבא של בעלי מאחר והוא משוגע. בעלי מסתדר איתו אף אני מסרבת כבר בתוקף לשמור על רמה בסיסית של קשר איתו. ואני מסרבת בתוקף שהילדים יהיו איתו בקשר כלשהו.
אנחנו מדברים משוגע - ברמה של להרוג בעלי חיים,לדבר אל נכדה אחרת שלו בצורה פורנוגרפית ומלוכלכת.
הוא רוצה לתבוע אותי כדי לראות את הילדים. בעלי תומך בי אך עדיין מסרב לנקוט עמדה יותר ברורה ולכתוב מכתב ברור וחתום על ידו על כך שלא יהיה אישור לסב לראות את נכדיו.
א - האם יש לו איזהשהוא בסיס? כי אני יודעת שחוקית אין לא ממש....הוא אדם רע מאוד שרוצה לפגוע במערכת היחסים של בעלי ושלי ויעשה הכל כדי שנתגרש... כבר היינו קרובים לכך.
ב -האם יש לי דרך למנוע ממנו להמשיך לפגוע בי באופן נחרץ ממשי ומתמשך. הבן אדם ממרר לי את החיים ופוגע באורח החיים של המשפחה שלנו.
אודה לעזרה
ראשית,כהורה בהחלט יש לך זכות להגן על בנותיך במקרה כ״כ קיצוני של סב.
את יכולה להוציא צו מניעה כנגד הביקורים.אך אם בעלך תומך אולי לא צריך צו ופשוט שלא יראה אותן.
אם סב יגיש תביעה ויש לו כן זכות לפי התיקון לחוק המשמורת אזי הלחמי בו. את תזכי לכל היותר יוכל לראותן במרכז קשר תחת פיקוח
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר