שלום
אני ובעלי פרודים כשנתיים יש לנו בן אחד בן 12 הגשתי תביעה למזונות ומשמורת לבית משפט לעינייני משפחה בתביעת מזונות והמשמורת כתוב שהתובעת החליטה לסיים את הנישואים וגם יש סעיף שכתוב שבני הזוג החליטו להיפרד זה מזו.
לפני שאני ובעלי נפרדנו אני רציתי ללכת ליועץ נישואין מקצועי והוא לא רצה(היתה תקופה שהבאנו הביתה מישהו שעושה שלום בית הוא היה מס פעמים דיבר איתי ודיבר איתו ובעלי לא רצה שלום בית טענתו שאני לא ישתנה היא והיא והיא הכי קל.בקיצור רציתי לדעת:
1. האם למרות שכתוב בתביעות שהגשתי שאני רציתי לסיים את הנישואין וכתוב גם שבני הזוג החליטו להיפרד זו מזו האם אני יכולה לבקש את הכתובה ברבנות?
האם זה שבעלי לא רצה יועץ נישואין ולא ניסה לעשות שלום בית ואז נפרדנו האם זו עילה לבקש כתובה.
ויש עוד משהו לדעתי גם היתה לו מישהי ויש לי תמונות מדף הפייסבוק שהוא מצולם איתה ,לא משהו חטטני משהו בדף הראשי שכל אחד יכול להכנס ולראות יש לי תמונה שהם מצולמים ביחד עם הילד.
אולי קצת עשיתי סבטוחה
אז השאלה שלי אם למרות שכתוב בתביעה לבית משפט לעינייני משפחה שאני רציתי לסיים את הנישואין ובסעיף אחר בני הזוג החליטו להיפרד זו מזו הוא יכול לבוא ולהגיד הנה כתוב שזאת היא רצתה לסיים את הנישואין וכתוב שבני הזוג רצו להיפרד בהסכמה האם זה יכול להוות בעיה לדרוש את הכתובה (אני פשוט רציתי גם להיפרד והגשתי תביעה כי אין מה לעשות הבנאדם לא רוצה שלום בית ולא רוצה יועץ.
בבקשה עזרה מפורטת זה מאוד יעזור לי תודה
שאלותייך מורכבות מאוד ודורשות יעוץ פרטני למקרה האישי שלך ,
לאור הריבוי בהצהרות כתובות לגבי רצונך להתגרש ומנגד הרצון לתבוע כתובתך ..
כאמור,מומלץ לך להפגש עם עו"ד המתמחה בתחום שייעץ לך כיצד לנהוג בהמשך וסיכוייך המשפטיים לתביעת כתובתך .
עו"ד מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר