שלום רב,
אני צריכה לשאול שאלה דחופה ביותר, במעמד הגירושים שלי בזמנו הגרוש לי אמר ברבנות שבגדתי בו עם אותו הגבר שאני חיה איתו היום, הוא רק ציין את שמו וזה הכל, באותו הרגע הדיינים שאלו אותי האם זה נכון כמובן שהכחשתי ועוד שאלו את בעלי אם יש לו הוכחות וכאלה אמר שלא ואז אחד הדיינים אמר רק שתדעי שאם אם את טוענת שלא היה לך רומן עם הבחור הזה אז אני רושם בתיק שלך שאת אסורה לו, ומילה נוספת לא הוסיף על כך -- כעת אני מאוד רוצה להתחתן עם האדם שאני חיה איתו היום שזה אותו אחד שרשמו את שמו כיבכול כיון שהרי אני לא יודעת אם זה רשום או לא, לא ביקשו ממני ת.ז שלו ולא שום דבר,אלא רק השם הפרטי שלו שצויין במערכת, מה נראה לך יקרה היום או איך זה עובד אם אנו רוצים להתחתן? האם קיימת ההערה ? ואם כן מה אפשר לעשות מול זה? הרי שאין שום הוכחות שום כלום.
סליחה על האורך אני פשוט פקעת עצבים מהלכת ובקושי מתפקדת ומתה לדעת את האמת
מודה לכם מראש על התשובה
שיינוש
לא קרה כלום הרבנים סתם ניסו להלחיץ אותך, לפי ניסיוני המקצועי רב השנים, בכדי לגרום לך להתוודות - אך לא נשברת וטוב שכך.
שיהיה לך בשעה טובה תתחתני בכיף
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אלפי תודות, עשית אותי אדם כה מאושר שאין לך אפילו מושג עד כמה ואולי יש לך מושג :)
רק שאלה אחרונה קטנה, לפי מה את יודעת שזה באמת כלום ואין פה סיבה לדאגה כלשהי ?
אני אמנם לא חברת ביטוח ולא יכולה להבטיח משהו של 100% . אולם, ניסיון של 14 שנה עושה את שלו....
מיכל
לטענתך - "רק השם הפרטי שלו שצויין במערכת..."
ראשית, ביום שסידרו לך את הגט קיבלת כמה דפים מבית הדין שהם הפרוטוקול, מעשה בידין ואישור מתן הגט. במסמכים האלה צריך להיות מוזכר השם של הבחור ולידו בד"כ נרשם - טעון בירור בנישואין.
ע"מ שתחסכי לעצמך מבוכה מיותרת הייתי ממליץ לך לבדוק את התיק בבית הדין ואם את לא מבינה בזה פשוט תבקשי מעו"ד או מטוען רבני שיבדוק בעבורך.
בברכה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
במסמכים שקיבלתי מבית הדין ובגט שלי עצמו לא רשום שום דבר על הנושא הנ"ל.
אז מה הלאה מה עושים? לוקחים עו"ד בשביל דבר כזה? מה אתה ממליץ?
שיינוש יקרה,
אני ממליץ ללכת לבית הדין הרבני להוציא את התיק ולעיין בו, והיה ומצאת - ובא לציון גואל, את מסודרת כי אז את יכולה לשאול מה עושים במקרה כזה ספציפית.
והיה ולא מצאת, תתפסי שם איזה עו"ד או טוען רבני ותבקשי ממנו להציץ בתיק (תספרי לו מה את מחפשת) הוא כבר ידע היכן למצוא את זה - זה לא לוקח יותר ממספר דקות בודדות...
ביי,
עו"ד יואב תם
אתה מקסים ותודה רבה על העזרה.
אני אנסה לעבור על המסמכים שוב ומחר אלך לבית הדין הרבני ואראה מה עושים עם הדבר.
שוב תודה תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר