שלום אני גרושה מזה 4 שנים שהתגרשנו בני היה בן שנה נקבעו לי מזונות של 1200 ש"ח + מחצית בהשתתפות בצהרון+ מחצית השתתפות בגן, מדור לא נקבע מאחר ונישארתי לגור עם בני בדירה המשותפת עוד כמה שנים, לימים התברר לי כי גרושי מצא עבודה עם הכנסה מאוד גבוהה של 20,000 ש"ח + פתח עסק עצמאי שמכניס לא רע, האם אני יכולה לתבוע בשם בני הגדלת מזונות, שהרי אם היינו נישואים בני היה נהנאה מרמת חיים הרבה יותר גבוהה , והרנ מיותר לציין שדי קשה להסתדרר עם 1200 ש"ח מזונות נטו, גם שלכאורה אין מדור.
דניאלה שלום,
בעקרון - סוגיית המזונות לעולם פתוחה. ואם יש שינוי נסיבות המצדיקות הגדלת מזונות ביהמ"ש בהחלט קשוב לכך.
יש לבדוק את מצבך באופן פרטני ולכן אני ממליצה על קבלת ייעוץ מעמיק מעו"ד.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
דניאלה שלום,
אם כל מה שאת מקבלת עבור הילד הוא 1,200 ש"ח למזונותיו ומדורו, כמובן שאת יכולה לתבוע הגדלת מזונות וסביר להניח שגם תזכי לאור הכנסתו הפנויה של האב כפי שאת מתארת.
חשוב לי לציין, שלא בגלל הכנסה גבוהה של אב הילד צריך לקבל מזונות גבוהים אלה עפ"י צרכיו של הילד - בניגוד למזונות אישה ששם היא כן מקבלת מזונות עפ"י יכולתו של הבעל כמאמר ההלכה "עולה עימו ואינה יורדת".
בהצלחה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
1200 ללא מדור, תודה לאל אין הוצ' מיוחדות/ רפואיות להגדלת מזונות, נראה לי פשוט לא הוגן שאני צריכה לעשות כל "מיני סלטות" כדי להסתדר וזה לא עוזר ולא יש הכנסה פנויה מאוד גדולה, שהילד היה בן שנה התגרשנו,
כמה את מקבלת כל חודש בסך הכל.
עו"ד תם.
כרגע 450+1200מחצית צהרון+150 חוג סה"כ 1800
האם אתם גרים בשכירות וכמה את משלמת שכירות, אם לא היכן אתם גרים?
עו"ד תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
אני ממשיכה לגור בדירה המשותפת לשנינו עד 2015 ואז יש צוי פירוק למכירת הדירה ואז עפ"י ההסכם יתווסף שליש משכירות או משכנתא עד 500 דולר כמדור
דניאלה, בהנחה שתפרטי בדיוק את הוצאותייך (ההכרחיות) בגין הילד ובהנחה שההוצאות הללו יעלו על 1,800 ש"ח - אני לא רואה שום סיבה מדוע בית המשפט לא יעלה לו את דמי המזונות במיוחד לאור השתכרותו.
בהצלחה,
עו"ד יואב תם
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר