בעלי ואני נשואים כ8 שנים. בעלי אדם שאוהב להחליט על כל עניין בבית. הוא נותן לי הרגשה דל קטנה ולעיתים אנמ חשה פחד ממנו. מצד אחד הוא מדבר בצורה עדיהה ואפילו "רומנטית" ומצד שני הוא משתלט על כל ההחלטות הביתיות. מצב זה הביא להרבה מריבות ואפילו למסםר ופיצוצים רציניים במהלך השנים. בעקבות כך הלכתי מספר פעמים לייעוץ אך הוא לא הסכים כלל. לאחרינה נקלענו למשבר רציני והודעתי לו שאם הוא לא מתכוון לבוא איתי לייעוץ אני אצטרך לחשוב ברצינות על המשך חינו יחד. כמובן שהוא סרב ואף אמר לי שאני יכולה מבחינתו לעזוב. רציתי לשאול האם מותר לי לקחת את הילדים וללכת לבית הורי. מה ביכולתי לעשות על מנת לעבור לגורבמקום אחר , כיצד עליי חהגיב ובאילו אמצעים אני יכולה לנקוט אם הוא ערצה בכוח להשאיר אצלו את הילדים ( יש לציין שאני לא רוצה לנתקו מהילדים, אבל כרגע אני לא מסוגחת להיות בבית והוא לא מוכן לדבר איתי איך.להתקדם מפה( אשמח לייעוץ מהיר. תודה
היי,את נמצאת על פרשת דרכים .הייעוץ עבורך הוא ארוך ובעל מספר אופציות שלא ניתן לפרט באינטרנט.בהחלט יש לך דרכי פעולה ולכן כדאי לך לפנות לקבלת הדרכה וייעוץ
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר