שלום,
אני נשואה כ25 שנים ולנו 5 ילדים.לאורך השנים בעלי עושה כרצונו תוך רמיסת זכויותיי כאשה נשואה.בעלי יוצא מהבית וחוזר לפנות בוקר ללא הסכמתי כמובן,תחנוניי יום יום להפסיק לא מקבלים מענה ממנו נהפוך הוא,תחושתי שנהנה לראותי רודפת אחריו ובוכה שיתיחס לבקשותיי.אינני מקבלת הגנה,תמיכה והערכה על כל השקעתי הרבה במשפחתיות שלנו.נסיונותיי היום יומיים לשבור את הניתוק שלו,לגייס אותו שיהיה מחובר אלינו כילו את כוחותיי.אני חשה שבורה,מרוקנת ונכה.לאחרונה גיליתי שבוגד בי.
אני סובלת מהתפרצויות בכי,קשיי שינה(מתעוררת מסיוטים),מטופלת תרופתית ופסיכולוגית.אני חשה מרומה,נבגדת,מוזנחת,נטושה ופגועה מאוד.בעלי חוזר לחייו ומחליק הכול כאילו לא קרה כלום.אני לא יחזור לחיי .
האם ניתן לתבוע פיצוי על שנים של יחס פוגע ומתעלל כלפיי מצד בעלי.
תודה על תשןבתכם.
מיכל,
היום יש התקדמות רבה בסוגיית עוולת הנזיקין.
יש לך שלל תביעות כגון: מגיעה לך מחצית מכל שצברתם במהלך החיים המשותפים לרבות מוניטין אישי ועסקי של בעלך...מה הוא עושה בחיים?
מאחר והוא בוגד בך - מה שווי הכתובה שלך? יש לך ראיות על בגידתו?
מאחר ואתם נשואים שנים רבות אני ממליצה לך לגשת ולקבל ייעוץ אישי על כלל האפשרויות העומדות בפניך.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
תודה על תשובתך,במענה לשאלותייך-בעלי שכיר במפעל פרטי כמעט 20 שנים והתקדם בתפקידו מעובד זוטר למנהל מחלקה עם רכב צמוד,שכרו לא השתנה בשנים האחרונות.אני חוששת שהוא מקפיא את עליית שכרו בגלל חששו מתביעה(הוא מדבר כבר חצי שנה על עליית שכר שמגיעה לו).אני עובדת משרה חלקית בגלל השעות הרבות שעובד ובגלל הטיפול בילדים,וויתרתי על קידום בתפקידי.יש לי הוכחות שבוגד,שווי הכתובה 600,000 שח.אפנה ליעוץ משפטי ,מבקשת לדעת האם ניתן לתבוע נזיקין על יחס של פגיעה רגשית מצד בעלי שמסב לי נזק נפשי יום יומי בנוסף לחלוקת הרכוש ומימוש הכתובה?
מודה לך על תשובתך.
לגבי תביעת נזיקין הסיכוי נמוך יותר את צריכה בין היתר להוכיח נזק ממשי....
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר