שלום , אני אם לשני ילדים קטינים (מתחת ל5) נשואה כ5 שנים לאדם שמתעלל בי נפשית וכלכלית והיו מקרים ספורים גם פיזית. בעלי עצמאי ואני לומדת לתואר 1 ואינני עובדת ... גרים בדירה שכורה שני הרכבים על שמו והחשבון המשותף במינוס. אני מרגישה כבולה כלכלית אליו ותוהה מהי הדרך הנכונה לעזוב אותו מבלי לפגוע ברמת חיי ילדיי ( צהרונים, רכב, כסף) האם אין לי ברירה אלא להפסיק את לימודיי ולעבוד ?? או שנגזר עליי להישאר עם בעלי?
אישה יקרה,
צר לי על הנסיבות אותן הנך חווה.
לאור המורכבות שבשאלותייך, אני ממליצה לך להסתייע בייעוץ פרטני אצל עו"ד מומחה בתחום, או אז יענו מכלול שאלותייך.
יש ברירות אחרות ואין צורך לסבול.
בברכת חג שמח,
תמר בן אלי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
האם אין דרך לחייב את בעלי בהמשך תשלום לימודיי כבשנה קודם לכן? מעבר לכך הלא יחוייב לשלם לי מזונות אישה על נוכח העובדה שאינני עובדת?
כל גירושין מביאים לפגיעה כלכלית. היו כמה היא להקטין את הפגיעה עד כמה שניתן.בעלך על פי החוק מחויב למזונות לילדים כולל מדור.כמו כן ייתכן ומגיעות לך עוד זכויות שעניין זה יכול להתברר בפגישה אישית עם עו״ד. למשל, ייתכן ומגיעה לך כתובתך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר