אני נמצאת בהליכי גירושין אני לא עובדת, ובעלי עובד מדינה משתכר יפה כ-17000 נטו. יש לבעלי 2 ילדים מנישואין קודמים בני 15 ו 17 וחצי שלהם הוא משלהם 3400 ש"ח. לעומת זאת לי יש ילדה בת 14 מנישואין קודמים.ו- 2 ילדינו המשותפים הם בני שנה וחצי ובן שלוש. השופטת פסקה שמזונותיי שלי יפסקו ברבני מכיוון שבעלי הקדים אותי, ומזונות ילדינו הקטינים יהיו 1300 שח לכל אחד כלומר 2600 שח + הוצאות מדור 400 שח
+הוצאות גן 1250 שח. האם המזונות שנפסקו הם לא נמוכים מידיי בהתחשב במשכורת הגבוהה של בעלי ושאני לא עובדת? ואם כן מה עליי לעשות?
שכחתי לציין שהיא פסקה עוד שהמשכנתא תשולם חצי בחצי. מאיפה אשלם אם אני לא עובדת? מאז הדיון אני ממש נכנסתי לדיכאון , אודה על תשובה מהירה.
קשה לענות מבלי להכיר את מכלול התיק - מבלי לדעת ,האם יש לך רכוש כלשהו?עבדת בעבר? מי השופטת?
תמיד ניתן להגיש ערעור
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אילי
על פניו זה באמת נשמע מאו דנמוך ומאוד בסיסי.
אבל, אם אלו רק מזונות זמניים - אז הכול עוד פתוח. אם הם סופיים כמובן שיש להגיש ערעור.
האם היא לא קבעה גם צרכים חריגים כגון: חוג, קייטנה ,בריאות ועוד?
ועוד הערת אגב - אני תמיד בעד שמזונות אישה יהיו ברבני הם נהדרים ,סתם הנשים פוחדות מהם - רק בימים אלו קבלתי השלמת מזונות לאישה עובדת סך של 2000 ש"ח....כך שאין מה לחשוש מהרבני.
עוה"ד מיכל זלינגר
מצטערת שאני פונה עם הרבה שאלות, אני מרגישה שהעו"ד שלי ושל בעלי עשו עליי קומבינה מה גם שהמשרד שלהם נמצא באותו בניין ואפילו קומה. לא הבנתי אם אפשר לערער על מזונות ילדים זמניים או רק על הסופיים?
ודבר נוסף אני אישה מוכה, הוצאתי את בעלי בשל אלימות נגדי, בעלי גם שולח לי הודעות עם המון קללות והשפלות אני רוצה לציין שהחזרתי לו באותה המטבע, הוא טוען שהוא יכול לשלול לי את המזונות שלי בגלל שקיללתי והשפלתי אותו כאשר הוא היה הראשון לעשות כך, האם באמת לא יפסקו מזונות לטובתי? תודה על תשובה ושוב סליחה
אפשר להגיש ערעור גם על מזונות זמניים , זה יותר קשה, והכול כפוף לכך שלא עברו 30 יום מיום מתן ההחלטה.
קללה ...בבית הדין זה קצת בעייתי אבל לא בכדי לשלול מזונותיך.
עוה"ד מיכל זלינגר
האם כדאי לערער על מזונות זמניים? אני חושבת שאם לא יערער על 1300 שח לכל ילד השופטת תפסוק שאם הסתדרתי במשך חצי שנה עד הדיון הבא אז אני יכולה להסתדר עם סכום כזה לתמיד. והאם אצטרך לשלם עבור הערעור באם ידחה?
העו"ד שלי מטעם סיוע משפטי אני מרגישה שהיא לא עושה את עבודתה כראוי ובגלל כל מה שציינתי בהודעות הקודמת. האם יש אפשרות לקבל עו"ד מטעם "שכר מצווה"? ואם כן לאן עליי לפנות?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר