כשנישאנו הייתי אב חד הורי ל2 ילדים היתה לי דירה משלי לאחר כ 3 שנים היה צפוף עברנו לרירה גדולה בשכירות והשכרתי את שלי לאחר כשנה מצאתי בית גדול שאפשר לעשות שם יח' נפרדת לגדולים בהסכמתה ביצענו שינויים בדירה וקניתי את הדירה ממכירת דירתי הקודמת ומעזבון שקיבלתי סה"כ 80% ועוד 20% משכנתא וכאן מתוך נאיביות רשמתי את הדירה גם על שמה את הילדים הגדולים שלי היא דחפה החוצה ובמשך 31 שנים אני החזקתי את הבית ב90% מההוצאות לא היה לנו חשבון משותף השאלה שלי האם יש תקדימים שהדירה לא תחולק שווה בשווה ,הדירה היתה מיועדת גם לגדולים,יהיא גם את כספה חסכה למעט איזה מעשר
לצערי , ומתיאור העובדות שלך, מצבך די קשה. וכפי שאתה מבין החלוקה תהא לפי ריושם הדירה בטאבו. אבל כמובן, שלך מגיע מחצית מכל מה שהיא חסכה....אני מקווה שזהו מקור לנחמה?!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
ידידי היקר, מצבך לא גרוע כל כך...
במשפט כמו במשפט, הכל תלוי עד כמה רחוק אתה מוכן ללכת ומה מראה מד הנחישות שלך.
לאחרונה שונה החוק ולא רק שניתן לחלק רכוש לפני מתן הגט אלה שאתה יכול לבקש שהרכוש לא יחולק באופן שווה וביהמ"ש רשאי גם להסכים לכך.
בגלל מקרים כמו שלך שונה החוק כדי למנוע עשיית עוול של ממש.
תן לעצמך צ'אנס
בהצלחה!
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר