אני אישה אלמנה פלוס 2 כבר 3 שנים.
לא מזמן פנית למשרד הרווחה למתן עזרה.
הייתה לי וועדה בקשר להתנהגות הילד בבית הספר.
בוועדה הוחלט לשבץ את הילדים למשפחתון של ויצו.
נאמר שזה עד סוף שנת לימודים.
בוועדה הם גם רשמו שאם לא יהיה שיתוף פעולה איתם הם ממליצים לשקול פנייה לבימ"ש לנוער להכיר בקטינים כקטינים נזקקים.
לאחר שהילדים נמצאים במשפחתון של ויצו כחודשיים שמנוהל על זוג מבוגר (אביבה ויוסי)
אני לא מרוצה מהמקום וזה בא על ידי ביטוי בהתייחסות של יוסי שנימצא בבית כאחראי.
יום 17.02.13 הייתה לי שיחה עם עובדת הסוציאלית של ויצו, מנהלת של ויצו ועובדת סוציאלית של הרווחה.
במהלך השיחה הם אמרו לי לא בטוח שישחררו לי את הילדים בסוף השנה.
לאחר השיחה הם הזמינו את הילד ושאלו אותה מה טוב לו במשפחתון הילד אמר שלא טוב לו במקום בשום דבר. בנוסף לכך הילד אמר שביום חמישי יוסי שאחראי על הילדים אמר לו הלוואי שאמא שלך תמות וביום שבת אמר לו הלוואי שאתה תמות.
וזה לאחר שהם אומרים שזה מקום שבא לעזור לילדים במצוקה.
במה העזרה עם הילד גם כך נימצא בטראומה שהוא עיבד את אבא שלו וזה שאמור לעזור לילדים, עוד גורם לו להיות מושפל.
הילד אמר זאת שנית ליד כל אלה שהיו בפגישה. גם אמר לפסיכולוגית שהוא מפחד לאבד את אמא.
מה אלי לעשות במצב הזה שאני נימצאת? אני לא רוצה שהילדים ימשיכו להשאר במקום הזה אבל משרד הרווחה מאיים כל הזמן שאנחנו ניפגש בבית משפט ואני אפסיד.
אני לא יודעת איך לתמודד עם גוף כזה חזק אבקש את המלצותיכם
אלמוגית
ממקרא הדברים אני מבינה שזה מקרה מורכב ומסובך אך איני יכולהל לענות על השאלה כי איני יודעת מה המקרה.
שאלת משהו נקודתי כאשר כל המכלול עלום מבחינתי
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר