הגרוש שלי חולה מאוד.
הוא כתב צוואה ומוריש לביתינו בת ה17 חלקו אבל רק כאשר היא תיהיה בת 27 וקבע 3 אופוטרופוסים אחותו ו 2 עורכי דין.
האם אני בתור אמה שהיא במשמורת שלי יכולה להתנגד לקביעת האופוטרופוסים שבכלל לא יודעים מה הצריכים של הילדה.תודה
מ. יקרה,
בתקווה שהבנתי את שאלתך נכונה אומר כך, לבתך 2 אפוטרופסים טבעיים והם אמא ואבא שלה. ברגע שאחד ההורים נפטר, לא ממנים אפוטרופוס אחר במקומו אלה ההורה שנשאר הוא האפוטרופוס היחיד כאשר במקרים מאוד קיצוניים או אם הבת בעצמה תבקש זאת אזהאפוטרופוס הכללי של מדינת ישראל יחווה דעתו בנושאים ספציפיים כדי לוודא שזכויותיה של הבת לא נפגעות בשום צורה (האפוטרופוס הכללי מחווה דעתו לעיתים גם כששני הורי הקטין בחיים).
התנגדי לקביעת בעלך מבחינה טכנית וגדלי את בתך בשלווה ובנחת.
בהצלחה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
מ היי
להוסיף לדבריו של עו"ד תם , לדעתי בעלך מינה אפוטרופוס על חלקו ברכוש אותו הוריש לבתך. דהיינו, שעורכי הדין ינהלו את חלקו ברכוש הקיים עד שבתך תגיע לגיל 27 - אך בוודאי שאין לאף אחד מהאפוטרופוסים מעמד בנוגע לחינוך ולגידול בפועל של בתך.
עו"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר