ההסכם גירושין שלנו נערך אצל מגשרים {לצערי בדיעבד} בו הוחלט על מזונות 1400 ש"ח לכול ילד {בניי 5 ו-3} אני מוצאת בפועל שנדפקתי כי זה לא מספיק, אציין שהגרוש שלי מרוויח לפחות 13000 נטו לחודש וגם לא מעביר מזונות בזמן ..היחסים ביננו גרועים הוא לא מוכן לדבר איתי ויוצא למסע נקמה בו הוא מתמיד לצייר אותי כאמא לא טובה
1. מה עליי לעשות כדיי לקבל מזונות לא ישירות ממנו?
2.האם יש סיכוי להגדלת מזונות? ומה דרך הפעולה?
3. מה אפשר לעשות לגביי התנהגותו כלפיי {כלפיי הילדים הוא בסדר}?
סליחה על ריבוי השאלות ותודה מראש
אורלי שלום,
ראשית עליי לציין שהסכם שנערך אצל מגשר/ת הוא לא בהכרח לא טוב - הכל תלוי בנסיבות...
לגבי המזונות, את יכולה לפנות להוצאה לפועל ולגבות את המזונות דרכם אם הוא לא משלם בזמן. את גם יכולה לבקש ממנו לעשות הוראת קבע.
לגבי הגדלת מזונות, בהנחה שהמזונות שאת מקבלת אינם עונים על ההוצאות של ילדייך את בהחלט יכולה לפנות שוב לביהמ"ש להראות את ההוצאות ההכרחיות ובאם זה נכון ביהמ"ש לא יהסס להגדיל לך את דמי המזונות במיוחד לאור הכנסתו.
לגבי התנהגותו כלפייך, צר לי אך נראה שלא הרבה, לא הייתי רוצה להדריך אותך בכיוון של תלונות למשטרה כל עוד הוא בסדר עם הילדים, פשוט נתקי מגע ממנו ואם הוא יגזים, אל תפסלי פניה למשטרה...
בהצלחה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
ראשית כל תודה על תגובתך המהירה.
ברצןני לציין שכבר הגשתי תלונה בעבר במשטרה ובגלל זה אינו מדבר איתי בטענה שפגעתי בקידום שלו ,אך לאחרונה גיליתי שהוא קודם יפה מאוד ,,
לכאורה מפריעה לי שהילדים יראו את העוינות שלו כלפיי מפחדת וחוששת לעתידם בהסדר הם ישנים אצלו פעמיים בשבוע והוא מאוד משתדל להשתלט על הכול וגם קנה דירה לידי {מרווח של בלוק}אנחנו אמורים להכנס שנה הבאה כל אחד לדירתו ותמיד הוא ניסה למשוך את בננו בן ה5 אליו פחות קשור לבת ,אני חרדה ....האם הוא יוכל לבקש שהילד יגור איתו כי הוא ירצה?
אם הבנתי נכון, אתם גרושים בהסכם זאת אומרת שכתוב שם מי המישמורן והיכן צריכים לשהות הילדים כמה ומתי...
אם את מזהה שהוא מסיט את הילדים ו/או לא עומד בתנאי ההסכם, הדרך פתוחה בפנייך לפנות לביהמ"ש ולבקש למנות פקידת סעד לסדרי דין שתבדוק את הדברים ויש לה סמכות להמליץ גם על שינוי בהסדרי הראיה - לכאן או לכאן.
ביי,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר