שלום רב, התגרשתי על פי הסכם, ההסכם קובע שאני משתתף מחמישים אחוז מהוצאות החינוך, מצויין בהסכם בהקשר של צהרונים שההשתתפות שלי תהיה "כמקובל"...שאלתי היא האם צהרון נחשב גם כן כהוצאת חינוך? למעשה ילדי (בני 4 וחצי ו3)נמצאים בצהרון על מנת שגרושתי תוכל לצאת לעבוד במשרה מלאה, לי באופן אישי אין צורך בצהרון היות ומתי שהם אמורים להיות בחזקתי אימי יכולה להוציא אותם מהגן כבר בשעה 2
אני עובד בשכר משתנה-איש מכירות ולאחרונה שכרי נשחק,גרושתי עובדת גם כן ואף נישאה לאחרונה בשנית ובעלה כמובן עובד. למעשה הצהרון מאפשר לה לעבוד במשרה מלאה.האם בנסיבות אלו אני מחוייב בתשלום הצהרון? אני משלם לה עבור מזונות ומדור לפני הוצאות חינוך כ3500 ש"ח לחודש על שני הילדים ועם הצהרן והוצאות חינוך נוספות לעיתים הסכום שאני משלם גבוה בכ1000 ש"ח יותר.
שי היי
צהרון הינההוצאת חינוך מובהקת - אתה מחוייב במחציתה.
אולי,אם פעמיים בשבוע אמך יכולהל להוציא את הילדים מוקדם ,תשאל אם אפשר להוזיל את עלות הצהרון - אם במשך יומיים ילדיך אינם נוטלים בו חלק.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר