אני ובעלי מדברים על להתגרש כבר הרבה זמן, אנחנו לא מסתדרים וזה חסר סיכוי מבחינתנו. לאחרונה היחסים עלו על שרטון ואני פוחדת שהוא ירוקן את חשבון הבנק המשותף שלנו. לי יש עוד חשבון משלי שהוא לא יודע עליו.
התקשרתי לסניף שלי, שלחתי פקסים ולא חוזרים אלי בנושא.
הבנק שלי פתוח רק אחר הצהריים היום, וזה בעייתי לי מאוד להגיע כי יש לי ילדה מהגן לאסוף ושני אוטובוסים כדי להגיע לסניף.
האם אפשר להסתמך על זה שהם קיבלו את הפקס?
לצערי ,אני לא איש בשורות עבורך ,,, כל צד מכם יכול בחשבון משותף להוציא כספים מהחשבון המשותף למעט אם מלכתחילה הודעתם לבנק אחרת ...
את יכולה להוציא צו מניעה ואת חייבת יעוץ של עורך דין הבקיא בתחום דיני המשפחה /גירושין ..
בהצלחה
עורך דין מאיר אזוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
I spoke with my bank and requested that no money transfer out without both of our signatures, then sent the request in writing.
Done
תמשיכי להתקשר ולוודא שאכן קיבלו את הפקס ואם לא עונים אפילו תגשי לשם, אני יודעת שזה מתיש מטרטר אבל לא חושבת שכדאי לסמוך עליהם.
אם אפשר לשאול, למה את נשארת בבנק שלא זמין אלייך וככ קשה לתפוס בו נציג ?
כל כך הייתי לחוצה שלקחתי את השני אוטובוסים בסוף והגעתי לבנק איזה צעקות הם חטפו ממני איזה התנהלות יש להם שם אני רותחת עד עכשיו.
למזלי הוא לא רוקן וגם יידעתי את הפקידה בבנק ככה שעל אחריותם.
ולמה אני נשארת בבנק שלי סתם מתוך הרגל.. נראה לי תיק לעזוב עכשיו בנק ולהתחיל להתרגל לצוות חדש למרות שאני מאוכזבת מהם מאוד, וחושבת הרבה זמן לעזוב אותם.
אני מבינה שנוח לך במקום שאת מכירה ושזה נשמע מעיק לעבור למקום אחר, אבל האמת שהשד לא ככ נורא, אני עברתי קופת חולים ובנק לפני מספר חודשים והאמת שהיחס שאני מקבלת עכשיו בבנק (מזרחי) הוא אישי מאוד וזה מה שחיפשתי, יש לי שם בנקאי אישי שאיתו אני יכולה לדבר בטלפון או דרך מיילים וזה פשוט מקל, מציעה לך לשקול ולברר אופציות ולא להשאר במקום שלא טוב לך בו רק מתוך הרגל
לא נשארים. אני מקווה בעתיד לעשות את השינוי הזה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר