שלום,היה לי בן זוג במשך שלש שנים שישן אצלי פעמיים שלוש בשבוע.כיוון שהוא גר עם אימו הפגישות היו אצלי ,אני גרה בדירה שכורה.
לפני כשנתיים וחצי הוא החליט לשפץ חלק מהבית על חשבונו, הגדלת מטבח ,דק,מוצרי חשמל,פתיחת חלון הזזה וכ"ו ,בתשעת חודשים היינו במצב של כן בייחד ולא ביחד ,לפני חודשיים סופית אמרתי שאני לא רוצה יותר במידה ולא מתחתנים ,כיוון שהוא לא רצה אז ביקשתי סופית לסיים את הקשר.
עכשיו הוא תובע אותי על השיפוץ אף על פי שידע מלכתחילה שלי אין כסף ולא קבענו דבר במידה וזה לא יילך ביננו,הדירה גם לא שלי.
יותר מזה באחת הפרידות לקחתי הלוואה שמאוד קשה לי לשלם ושילמתי כעשירית מהסכום אפ על פי שלא נקבע דבר כי כך חשבתי שיעזוב אותי בשקט.
האם לדעתך אצטרך לתת לו כסף על השיפוץ?
ככל הנראה הוא יתבע אותי,האם אני חייבת לקחת עו"ד ?אין לי מה להסתיר ואין כסף לעו"ד.מה כדאי לעשות?
קרו
דרך המלך, ועל מנת להימנע מתביעות, ראוי שתגיעו להסכמה בינכם לחלוקה הולמת של המוצרים אותם הוא קנה, ו/או הסכומים אותם הוא שילם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
קרו
דווקא העובדה שהחזרת לו עשירית מהסכום פוגעת בך כי היא מעידה שאת חייבת לו גם לשיטתך....
אם יגיש תביעה תצטרכי להתמודד מולה - פני לסיוע המשפטי לצורך קבלת סיוע משפטי
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר